Vyhledejte produkty podle kategorie nebo finálního výrobku, který připravujete.
Pro pekaře
Pro cukráře
Čokoláda
Od pochopení spotřebitelských trendů přes chování a postoje spotřebitelů po konkrétní postupy a obchodní příležitosti.
Výzkum a vývoj, Pro pekaře
Zcela nové generace enzymů byly objeveny na třech z nejúžasnějších míst na Zemi. S jejich pomocí jsme vyvinuli technologie, které používáme při výrobě inovativních produktů určených k dosažení funkcí chleba, jako je lepší krátký skus, měkkost a mnoho dalších.
Clean Label, Pro vegany, O-tentic, Pro vegetariány, Pro pekaře, Bez laktózy
Výživa, Závazky
Spotřebitelé přikládají stále větší význam kvalitě jídla, pomáháme jim proto dosáhnout vyvážené stravy a budovat zdravý životní styl.
Pro vegetariány, Pro pekaře, Vysoký obsah vlákniny, Bez laktózy
Spotřebitelé přikládají stále větší význam kvalitě jídla, pomáháme jim proto dosáhnout vyvážené stravy a budovat zdravý životní styl.
Knihovna kvasů se nachází v našem Centru pro chuť chleba v belgickém Sankt-Vith, a shromažďuje jedinečnou sbírku kvasů z celého světa, z nichž každý má svou vlastní charakteristiku.
S našimi pekárenskými školami chceme pomáhat mladým lidem ze znevýhodněných komunit zajistit práci, která jim zaručí dobrou kvalitu života. Toho se nám podařilo dosáhnout v Indii a Brazílii, kde jsme otevřeli naše první pekařské školy.