Tmavou barvu střídě propůjčuje fermentovaný žitný slad v BIO kvalitě. Žitná zrna klíčením získávají medovou chuť, ta se pak odráží i v chuti chleba. Navíc mu dodávají skvělou texturu a přirozeně prodlužují jeho čerstvost.
Jídlo má v našem životě mimořádnou moc. Proto se neustále snažíme vytvářet inovativní potravinová řešení, která podporují zdraví a pohodu a posouvají podniky, lidi a planetu kupředu.
Jsme odhodláni vytvářet pozitivní dopad na společnost a nebereme tuto velkou odpovědnost na lehkou váhu. Jsme oddáni provoznímu modelu, který je udržitelný, respektující a vyvážený.
Používáme cookies, abychom vám poskytli nejlepší zkušenosti na našem webu, rozpoznali opakované návštěvy a preference a také abychom měřili a analyzovali provoz. Chcete-li se dozvědět více o cookies, včetně toho, jak je zakázat, přečtěte si naše pravidla využití cookies. Kliknutím na „Přijímám všechny cookies“ souhlasíte s použitím všech cookies.