Měkká zrna uvolňují postupně vlhkost do střídy a přirozeně tak prodlužují čerstvost pečiva.
V souladu s požadavky spotřebitelů v oblasti zdravotní prospěšnosti:
Směs 6 druhů zrn a semínek předmáčených v pšeničném kvasu s přírodními sladidly.
Naše inovativní technologie INTENS GLUTEN REPLACEMENT CL Vám umožní lepek ve vašich recepturách zčásti nebo i zcela NAHRADIT!
Pekařská směs 5 Bio zrn a semínek máčená v přírodním Bio žitném a špaldovém kvasu
Naklíčená a fermentovaná zrna žita, která dodají pečivu sladovou a ovocnou chuť, lákavý vzhled a delší čerstvost.
Zrna špaldy máčená v přírodním žitném kvasu. Hotové k použití. Přirozeně prodlužuje čerstvost pečiva.
Naklíčená zrna ovsa v ovesném kvasu. Hotové k použití. Přirozeně sladká chuť a prodloužená čerstvost pečiva.
Pekařská směs určená k výrobě chlebových tyčinek s vysokým obsahem vlákniny
Naklíčená a fermentovaná zrna žita, která dodají pečivu sladovou a ovocnou chuť, lákavý vzhled a delší čerstvost.
Zrna a semínka byla vždy důležitou součástí naší stravy. Poskytují energii a mnoho živin, jako jsou vláknina, bílkoviny, vitamíny a minerály. Protože se dnes lidé zajímají více o jídlo, které konzumují, starají se také více o své zdraví. Jídlo vnímají jako způsob, kterým být neustále v kondici. Naklíčená zrna dokonale zapadají do spotřebitelského trendu vyhledávání zdravějších produktů.
Podle výsledků nepřetržitého spotřebitelského průzkumu TasteTomorrow od Puratos 81 % spotřebitelů věří, že vláknina má pozitivní účinky na trávení. Podrobnější průzkum ukázal, že měkkost spolu s lahodnou chutí obilovin jsou 2 nejdůležitější aspekty, které se od chleba prospěšného zažívání očekávají.