Skvělá a zdravá varianta cukroví nebo drobná laskomina ke kávě či čaji.
Ingredience
*Pro získání výsledného výrobku v BIO kvalitě použijte suroviny z ekologického zemědělství.
Postup
Opražte v troubě společně vlašské ořechy, lněná semínka a ovesné vločky a nechte zchladnout.
Smíchejte všechny ingredience, vyjma čokoládových peciček a opražené směsi, do homohenního těsta. Poté opatrně přimíchejte všechny inkluze a nechtě těsto na 2 hodiny odpočinout v lednici.
Z těsta vytvořte kuličky z po 60 g a lehce je zmáčkněte na výšku cca 1 cm. Pečte přibližně 15 minut se zavřenými klapkami a následně 3 minuty s otevřenými klapkami. Dobu pečení přizpůsobte velikosti sušenek a použité peci.
Nechte sušenky vychladnout. Mezitím vytemperujte čokoládu Belcolade a vychladlé sušenky do ní namočte.
Používáme cookies, abychom vám poskytli nejlepší zkušenosti na našem webu, rozpoznali opakované návštěvy a preference a také abychom měřili a analyzovali provoz. Chcete-li se dozvědět více o cookies, včetně toho, jak je zakázat, přečtěte si naše pravidla využití cookies. Kliknutím na „Přijímám všechny cookies“ souhlasíte s použitím všech cookies.