Jednoduchý dezert pro příležitost svátku Halloween.
Do kotle navážíme směs Tegral Satin, přidáme celá vejce a pomalu zamícháme plochým nástavcem hnětače. Do vzniklého hustého těsta přidáme vodu, olej a barvivo a krátce vymícháme celistvé těsto. Mícháme pomalu, abychom do těsta zbytečně nevháněli vzduch.
Na plech vyložený pečicím papírem, nebo ještě lépe silikonovou pečicí podložkou, dávkujeme cukrářským sáčkem s širší špičkou kopečky těsta o hmotnosti 20 g. Mezi kopečky těsta necháváme rozestupy, při pečení se těsto trochu rozlije. Těsto posypeme lískovými plátky a pečeme v etážové peci na 170 stupňů cca 13 minut.
POZOR! Dobu a teplotu pečení je nutno vyzkoušet v každé peci v každém provozu.
Vychladlé upečené korpusy slepujeme po dvou hotovou náplní tak, že cukrářským sáčkem se širší hladkou špičkou nanášíme na vrchní stranu jednoho korpusu kroužek lískooříškové náplně Hazelnut Filling a do jeho středu pomerančovou náplň Deli Orange. Spodní stranou druhého korpusu přiklopíme a jemně zatlačíme, aby se náplň rovnoměrně rozprostřela po celé ploše. Čokoládu Belcolade vytemperujeme a připravené whoopie pies namočíme. Necháme krátce okapat na mřížce, a pak zaschnout na pečicím papíře.
Na ztuhlou čokoládu pak podle potřeby přeneseme pomocí transferové fólie požadovaný vzor.