Ovocné pečené mini doughnuty

Příjemný ovocný dezert tak na dvě kousnutí s ovocným středem máčený v lahodné polevě Carat.

Ingredience

Postup

Příprava těsta

Formičky na doughnuty vystříkáme odlučovacím sprejem Spraylix. Do kotle navážíme vodu, vejce a olej, přidáme směs Tegral Satin a krátce pomalu zamícháme plochým nástavcem hnětače. Poté přepneme na střední rychlost a za cca 5 minut vymícháme celistvé těsto. Nemícháme rychle, abychom do těsta zbytečně nevháněli vzduch.


Pečení

Do připravených formiček dávkujeme těsto. Pečeme v etážové peci na 160°C cca 25 minut.

POZOR! Nutno vyzkoušet dobu a teplotu pečení v každé peci, v každém provozu!


Dohotovení

Prochladlé tvary vyklopíme a namočíme z poloviny do rozpuštěné polevy Carat.

Lesk Magnifier Neutra rozehřejeme a potřeme jím doughnuty.

Do středu doughnutů dáme podle libosti ovocnou náplň Topfil Finest a dozdobíme čerstvým ovocem.


Tipy

  • Tyto výrobky lze bez ovocné dekorace šokově zamrazit.
  • Tyto výrobky lze péci také v rotační peci či v konvektomatu.

Další recepty
Višňová tartaletka s pannacottou
Osvěžující ovocná bomba se smetanovým krémem na křehké tartaletce.
Ovocné pečené mini doughnuty
Příjemný ovocný dezert tak na dvě kousnutí s ovocným středem máčený v lahodné čokoládě Belcolade.
Cheesecake tyčinka
Lehká malinová cheesecake tyčinka posazená na čokoládové základně s lískooříškovou pastou a drobenkou se semínky.
Ovocný brownie nanuk
Čokoládový brownie s meruňkovou nebo malinovou náplní Vivafil
Mini cheesecake Red Velvet se Smoobees
Mini cheesecake s korpusem Red Velvet a sladkými ovocnými Smoobees.
Karamelové profiterolky se Smoobees
Mini větrníčky s lehkou šlehačkou a sladkými karamelovými Smoobees.
Višňové tartaletky
Taktaletka z křehkého Tegral Kruche s višňovou náplní Topfil Finest Cherry.
Zelené jarní roládky
Svěží zelené roládky ze směsi Tegral Satin s malinovou náplní z řady Topfil a ovocným pyré Starfruit
Všechny recepty