Pečené jahodové nanuky s pistáciemi

Ingredience

Postup

Těsto
  1. Do kotlíku vložíme všechny suroviny a plochým nástavcem (lyrou, káčkem) pomalu v krátké době umícháme hladké těsto. 
  2. Těsto natáhneme v tenké vrstvě na pečicí papír nebo pečnou folii. Na plechu vložíme do pece. 
  3. Pečeme cca 12 minut na 160°C. Podle typu pece musíme přizpůsobit dobu a teplotu pečení. Plát musí zůstat vláčný. 
  4. Po vychladnutí z plátu formičkou vykrájíme tvary nanuků. Na každý dezert budeme potřebovat dva korpusy.

Krém

Hotovou čokoládovou náplň Cryst-o-fil Blanc v pokojové teplotě vyšleháme s ochucovací pastou Classic Fraise do nadýchaného krému.


Sestavení a dekorace
  1. Na jeden korpus naneseme rovnoměrně krém, vlepíme nanukové dřívko a posypeme kousky pistácií.
  2. Přiložíme druhý korpus, srovnáme a zatlačíme, aby se obě strany hezky slepily.
  3. Necháme vychladit, ztuhnout nebo i trochu zamrazit. Potom nanuky dozdobíme.
  4. Růžovou polevu Coverlux Pink rozpustíme a nanuky namočíme. Necháme okapat a zatuhnout.
  5. Bílou polevu rDecorcrem White rozpustíme a smícháme s troškou zelené barvy. Namočíme nanuky jen částečně a hned do zelené části sypeme několik kousků sekaných pistácií. Dozdobíme lehce jahodovým prachem. 

Podáváme vychlazené.