Do kotlíku vložíme všechny suroviny a plochým nástavcem (lyrou, káčkem) pomalu v krátké době umícháme hladké těsto.
Těsto natáhneme v tenké vrstvě na pečicí papír nebo pečnou folii. Na plechu vložíme do pece.
Pečeme cca 12 minut na 160°C. Podle typu pece musíme přizpůsobit dobu a teplotu pečení. Plát musí zůstat vláčný.
Po vychladnutí z plátu formičkou vykrájíme tvary nanuků. Na každý dezert budeme potřebovat dva korpusy.
Krém
Hotovou čokoládovou náplň Cryst-o-fil Blanc v pokojové teplotě vyšleháme s ochucovací pastou Classic Fraise do nadýchaného krému.
Sestavení a dekorace
Na jeden korpus naneseme rovnoměrně krém, vlepíme nanukové dřívko a posypeme kousky pistácií.
Přiložíme druhý korpus, srovnáme a zatlačíme, aby se obě strany hezky slepily.
Necháme vychladit, ztuhnout nebo i trochu zamrazit. Potom nanuky dozdobíme.
Růžovou polevu Coverlux Pink rozpustíme a nanuky namočíme. Necháme okapat a zatuhnout.
Bílou polevu rDecorcrem White rozpustíme a smícháme s troškou zelené barvy. Namočíme nanuky jen částečně a hned do zelené části sypeme několik kousků sekaných pistácií. Dozdobíme lehce jahodovým prachem.
Používáme cookies, abychom vám poskytli nejlepší zkušenosti na našem webu, rozpoznali opakované návštěvy a preference a také abychom měřili a analyzovali provoz. Chcete-li se dozvědět více o cookies, včetně toho, jak je zakázat, přečtěte si naše pravidla využití cookies. Kliknutím na „Přijímám všechny cookies“ souhlasíte s použitím všech cookies.