Těsto | ||
---|---|---|
Tegral Satin Creme Cake Belgian Chocolate | 1000 g | |
Olej rostlinný | 400g | |
Voda | 300 g | |
Vejce* | 400 g | |
Náplň | ||
Cremfil Ultim | 700 g | |
* Místo celých vajec lze použít tekutou vaječnou melanž. |
Do kotle vložíme vodu, olej a vejce, poté přidáme směs Tegral Satin Creme Cake Belgian Chocolate. Mícháme plochým nástavcem při střední rychlosti a během cca 5 minut vymícháme hladké lité těsto.
Do pevných papírových pečných košíčků, nejlépe samonosných, dávkujeme 60 g těsta. Cremfil Ultim Choco vložíme do sáčku s úzkou hladkou trubičkou a doprostřed těstně pod povrch těsta vstřikujeme 20 g náplně. Pokud náplň vystupuje na povrch, musíme těsto uhladit přes náplň, aby při pečení zůstala uvnitř. Pečeme cca 25 minut při 170 stupních.
POZOR! Dobu a teplotu pečení je nutno vyzkoušet v každé peci v každém provozu.
Po upečení necháme výrobky v košíčcích vychladnout.