Smetanu přivedeme k varu a přeijeme přes čokoládu. Zchladíme na 35°C a přidáme máslo. Pro dobré spojení použijte ponorný mixér.
Bílky a cukr rozehřejte na 60 °C a poté je vyšlehejte do vychladnutí. Smíchejte prosátý mandlovou moučku a moučkový cukr. Na pečící papír naneste cukrářským sáčkem malé pusinky. Pečte v etážové peci při 130 °C po dobu tří hodin s otevřenými klapkami.
Dejte stranou 100 g sušenek a rozdrťe je.
Čokoládu rozpusťte na 40 °C a přidejte olej a rozdrcené mandlové sušenky Success.
Na čokoládový korpus naneste 500 g ganáže, přiklopte druhým korpusem a opět naneste 500 g ganáže, přidejte třetí korpus a dokončete 250 g ganáže.
Zamrazte a následně rozkrájejte na porce velikosti cca 15x10 cm. Nechte povolit v lednici a namočte jednotlivé porce do připravené polevy, která má teplotu 35°C.
Vytemperujte čokoládu určenou pro dekorace.
Pro hobliny: rozprostřete čokoládu na mramorový stůl a kulatým ráfkem seškrábněte hobliny.
Pro hvězdy: rozprostřete čokoládu mezi dvě fólie a vykrajovátkem vykrojte tvar hvězdy.
Na povrch každé porce posaďte několik hoblin, hvězd a sušenek Success.
Celý řez lehce posypte moučkovým cukrem - pro dlouhodobý efekt můžete použít náš nevlhnoucí cukr Suesser Schnee.
Receptura je ilustrační a je potřeba ji přizpůsobit každému provozu zvlášť. Využijte pomoci našich technologů!