Valentýnský Cupid z odpalovaného těsta s lahodným vanilkovým krémem a karamelovým srdcem uvnitř.
Deli Caramel a sůl rozpustíme při teplotě 50°C. Necháme řádně vychladnout.
Štítky:
Razítko s požadovaným motivem dáme na několik hodin dopředu do mrazáku. Z bílé čokolády Belcolade selection stříkáme malé terčíky a zmrzlým razítkem do něj otiskneme motiv.
Tip: vždy vytvořte jen asi 5 terčíků najednou, aby se razítko rychle nezahřálo.
Křídla:
Mezi 2 fólie naneseme čokoládu a válečkem rozprostřeme. Vykrajovátkem tvoříme srdce. Ta po zatuhnutí slepujeme rozpuštěnou čokoládou dohromady do tvaru křídel (v úhlu cca 90°).
Kuličky vespod nařízneme a plníme nejprve karamelovou náplní (20 g) a poté vanilkovým krémem. Dáme pozor, aby byly kuličky zcela naplněné.
Z mrazáku vyjmeme kokosové dekorace a vždy jednu umístíme na kuličku odpalovaného těsta.
Přilepíme křídla a štítky.
Receptura je ilustrační a je potřeba ji přizpůsobit každému provozu zvlášť. Využijte pomoci našich technologů!