Mísení | 4 min. pomalu, 5 min. rychle |
---|---|
Teplota těsta | 26-27°C |
Zrání | 5 min. při pokojové teplotě |
Dělení | 520 g |
Předkynutí | 10 min. |
Tvarování | ve formě |
Kynutí | 50 - 60 min. při 35°C a 75% relativní vlhkosti |
Teplota pece | 235 - 220°C s parou na začátku |
Pečení | 27 - 29 min. |
Produkt has been added to your cart
Používáme cookies, abychom vám poskytli nejlepší zkušenosti na našem webu, rozpoznali opakované návštěvy a preference a také abychom měřili a analyzovali provoz. Chcete-li se dozvědět více o cookies, včetně toho, jak je zakázat, přečtěte si naše pravidla využití cookies. Kliknutím na „Přijímám všechny cookies“ souhlasíte s použitím všech cookies.