Měkká naklíčená a fermentovaná zrna žita v sladovém sirupu
Sproutgrain Rye In Syrup přináší kombinaci výhod tradiční severoevropské obilniny a procesu klíčení.
Žito je bohaté na vlákninu a klíčením získává nejen medovou a sladovou chuť. Klíčení je jednou z nejstarších metod jak docílit snadnější stravitelnosti obilí. Naklíčená žitná zrna uvolňují pomalu vlhkost a přirozeně prodlužují čerstvost pečiva, kterému také dodávají lepší výživovou hodnotu a nezaměnitelnou chuť. Proč tomu tak je, se dozvíte v našem článku o naklíčených zrnech.
Máte dotaz? Rádi Vám pomůžeme.
Kontaktujte násNáš koncept "Zdraví a pohoda" se skládá z 10 stavebních bloků. Zatímco oblast "zdraví" je vědecky podložena, "pohoda" souvisí se subjektivním vnímáním spotřebitelů v oblasti toho, jaké vlastnosti potravin jsou pro lidské tělo prospěšnější.