Softgrain Spelt

Zrna špaldy máčená v přírodním žitném kvasu

  • připraveno k použití - Ready-to-Use
  • výživově hodnotné
  • přirozeně prodlužuje čerstvost pečiva

Zrna špaldy máčená v žitném kvasu jsou skvělá pro lidské zažívání. Špalda je prastarý druh pšenice, který je všeobecně vnímán jako lépe stravitelný než její moderní šlechtěná varianta. Díky přírodnímu kvasu má tato směs intenzivnjší a aromatičtější chuť, než kdyby byla špalda namáčená jen ve vodě.

Výhody pro zákazníka
  • hotové k použití - Ready-to-Use
  • výjimečná svěžest a delší trvanlivost
  • široké možnosti využití
  • atraktivní vzhled pečiva
Výhody pro spotřebitele
  • výjimečná čerstvost
  • lepší stravitelnost - původní nešlechtěná odrůda pšeníce

Zobrazit celý popis

Zrna špaldy máčená v přírodním žitném kvasu

  • připraveno k použití - Ready-to-Use
  • výživově hodnotné
  • přirozeně prodlužuje čerstvost pečiva

Zrna špaldy máčená v žitném kvasu jsou skvělá pro lidské zažívání. Špalda je prastarý druh pšenice, který je všeobecně vnímán jako lépe stravitelný než její moderní šlechtěná varianta. Díky přírodnímu kvasu má tato směs intenzivnjší a aromatičtější chuť, než kdyby byla špalda namáčená jen ve vodě.

Výhody pro zákazníka
  • hotové k použití - Ready-to-Use
  • výjimečná svěžest a delší trvanlivost
  • široké možnosti využití
  • atraktivní vzhled pečiva
Výhody pro spotřebitele
  • výjimečná čerstvost
  • lepší stravitelnost - původní nešlechtěná odrůda pšeníce

Zobrazit celý popis

Máte dotaz? Rádi Vám pomůžeme.

Kontaktujte nás

Kontaktujte nás

Kontaktujte svého obchodního zástupce Puratos.

Kontaktujte nás

Odborné centrum pro průmyslové pekárny

IBCC poskytují zákazníkům vybavení a nástroje pro vývoj konkrétních hotových pekárenských výrobků a pro výzkum a testování nových aplikací před zahájením výroby.

Objevte

Všechny služby