Borůvkový dort se srdcem

Borůvkovým dortem ukážete, že Vám opravdu záleží na zdraví Vašich milovaných. Klasická litá hmota je odlehčená směsí šesti druhů zrn a semínek máčených v přírodním kvasu s přírodními sladidly. Ovocné srdce je z lehkých ovocných kuliček Smoobees, které jsou zcela rostlinného původu bez želatiny, umělých barviv a aromat.

Ingredience

Postup

Drobenková krusta

  1. Smíchejte všechny ingredience do homogenní hmoty a vyválejte na tlošťku 3 mm.
  2. Dortovou formu o průměru 16 cm vystříkejte odlučovacím sprejem Spraylix a dno a strany pokryjte krustou.
  3. Na dně vykrojte požadované tvary a vyplňte Smoobees.

Těsto

  1. Smícháme všechny ingredience, kromě Smoobees, a plochým nástavcem hnětače vymícháme těsto - 2 minuty pomalou rychlostí a 2 minuty střední rychlostí. Přidáme Smoobees a mícháme 1 minutu pomalou rychlostí.
  2. Do dortové formy dávkujeme cca 400 g těsta, formu překryjeme pečicím papírem a zatížíme plechem.
  3. Pečeme při 170°C, 50 minut. Je nutno vyzkoušet každou pec v každém provozu!
  4. Po upečení ihned vyjmeme z forem.

Další recepty se Smoobees
Krémové řezy se Smoobees
Pozdrav s ovocnou chutí v každém kousku
Karamelová bábovka se Smoobees
Sváteční nadýchaná bábovka z kompletní cukrářské směsi Tegral Andante vyšperkovaná karamelovými inkluzemi Smoobees a dekoracemi z pravé belgické čokolády Belcolade Selection Noir, hotových náplní Cryst-O-Fil a Deli Caramel.
Citrónové cake pops v kornoutu
Citrónové cake pops se Smoobees v kornoutu s lahodnou polevou Coverflex.
Řezy se Smoobees
Díky úžasně měkkým a hladkým inkluzím Smoobees mají tyto řezy z litého těsta skvělou texturu, která se rozplyne na jazyku. Voňavé karamelové, borůvkové nebo citrónové kuličky jsou zcela bez umělých aromat a barviv. Skvěle je doplňuje poleva z pravé belgické čokolády Origins, která je vyrobena z kakaových bobů původem pouze z Vietnamu.
Všechny recepty se Smoobees