Citrónový dort se Smoobees

Ingredience

Postup

Drobenková krusta

  1. Smíchejte všechny ingredience do homogenní hmoty a vyválejte na tlošťku 3 mm.
  2. Dortovou formu o průměru 16 cm vystříkejte odlučovacím sprejem Spraylix a dno a strany pokryjte krustou.
  3. Na dně vykrojte požadované tvary a vyplňte Smoobees.

Těsto

  1. Smícháme všechny ingredience, kromě Smoobees, a plochým nástavcem hnětače vymícháme těsto - 2 minuty pomalou rychlostí a 2 minuty střední rychlostí. Přidáme Smoobees a mícháme 1 minutu pomalou rychlostí.
  2. Do dortové formy dávkujeme cca 400 g těsta, formu překryjeme pečicím papírem a zatížíme plechem.
  3. Pečeme při 170°C, 50 minut. Je nutno vyzkoušet každou pec v každém provozu!
  4. Po upečení ihned vyjmeme z forem.

Další recepty se Smoobees
Netopýří dort se Smoobees
Vrstvený karamelový dort se Smoobees a Deli Caramel ze saténové směsi Tegral Satin pro ten nejlepší zážitek ze svátku Halloween
Řezy se Smoobees
Díky úžasně měkkým a hladkým inkluzím Smoobees mají tyto řezy z litého těsta skvělou texturu, která se rozplyne na jazyku. Voňavé karamelové, borůvkové nebo citrónové kuličky jsou zcela bez umělých aromat a barviv. Skvěle je doplňuje poleva z pravé belgické čokolády Origins, která je vyrobena z kakaových bobů původem pouze z Vietnamu.
Citrónové cake pops v kornoutu
Citrónové cake pops se Smoobees v kornoutu s lahodnou polevou Coverflex.
Karamelové profiterolky se Smoobees
Mini větrníčky s lehkou šlehačkou a sladkými karamelovými Smoobees.
Všechny recepty se Smoobees