Do kotle navážíme vodu, vejce a olej, přidáme směs Tegral Satin Natur a krátce pomalu zamícháme plochým nástavcem hnětače a za cca 5 minut vymícháme celistvé těsto. Na konci míchání do těsta přisypeme barevné cukrové zdobení. Hranaté ráfky vystříkáme odlučovacím olejem a nadávkujeme do nich nízkou vrstvu těsta. Pečeme v etážové peci na 170°C cca 25 minut.
POZOR! Nutno vyzkoušet teplotu a čas pečení v každé peci!
1. Smícháme směs Ovablanca s vodou, rozdělíme na dvě části, do jedné zamícháme Classic Frambois a do druhé Classic Maracuja. Vyšleháme tuhý sníh. Vroubkovanou trubičkou tvoříme na plechu pusinky. Pusinky sušíme při cca 110 °C asi 1 hodinu. Dobu a teplotu je nuto přizpůsobit podle velikosti a druhu pece.
2. Z rozehřáte polevy Coverlux Dark tvoříme dekorace ve tvaru spirály.