Náhrada vajec

Po celém světě se zvyšuje potřeba konzumace jídla “za pochodu“. Tím se taky zvyšuje požadavek na atraktivní vzhled vašich výrobků. První dojem dělá hodně a často je tím rozhodujícím faktorem v tom, jak zákazníci vnímají váš produkt. Náš výzkum vám tady kryje záda: lesklé výrobky jsou vnímány jako lákavější nebo kvalitnější a čerstvější.

Lesk a barvu obvykle docílíte potřením pekařských výrobků vejci. Toto s sebou ovšem nese hned několik rizikových faktorů týkajících se komplikovaného použití a hygienické bezpečnosti. Zvláště protože vejce mohou být snadno kontaminovaná a u některých lidí mohou také vyvolat alergickou reakci.

Naše náhrady vajec jsou ošetřeny UHT* technologií a mohou být skladovány při pokojové teplotě ( do 25°C), jsou také velmi snadno použitelné.

    * UHT = Ultra High Temperature, česky ultra vysoká teplota (145°C), při které je produkt sterilizován po dobu několika vteřin, čímž zabíjí veškeré bakterie.

       

Jaké jsou výhody použití náhrady vajec Puratos?

  • Skvělé vlastnosti: lesk po pečení je lepší než u vajec
  • Bezpečné: bez rizika bakteriální kontaminace, která hrozí u vajec
  • Stabilní cena a dostupnost: vyhněte se výkyvům cen u vajec a zajistěte si stejnou cenu a dostupnost po celý rok

Náhrada vajec

Produkty

Sunset Glaze CL

Glazury, Náhrada vajec

Tekurý lesk na rostlinné bázi pro úžasný lesk a barvu pečiva bez rizik, která přináší používání vajec.

Odborné centrum pro průmyslové pekárny

IBCC poskytují zákazníkům vybavení a nástroje pro vývoj konkrétních hotových pekárenských výrobků a pro výzkum a testování nových aplikací před zahájením výroby.

Objevte

Všechny služby

Centrum pro chuť chleba

Centrum pro chuť chleba v belgickém městě Saint Vith dává zákazníkům, vědeckým pracovníkům a zaměstnancům Puratos šanci sdílet svou vášeň pro chleba a nejlepší praxi v dosahování perfektních chutí. Je také domovem naší slavné Knihovny kvasů.

Objevte

Všechny služby