Po celém světě se zvyšuje potřeba konzumace jídla “za pochodu“. Tím se taky zvyšuje požadavek na atraktivní vzhled vašich výrobků. První dojem dělá hodně a často je tím rozhodujícím faktorem v tom, jak zákazníci vnímají váš produkt. Náš výzkum vám tady kryje záda: lesklé výrobky jsou vnímány jako lákavější nebo kvalitnější a čerstvější.
Lesk a barvu obvykle docílíte potřením pekařských výrobků vejci. Toto s sebou ovšem nese hned několik rizikových faktorů týkajících se komplikovaného použití a hygienické bezpečnosti. Zvláště protože vejce mohou být snadno kontaminovaná a u některých lidí mohou také vyvolat alergickou reakci.
Naše náhrady vajec jsou ošetřeny UHT* technologií a mohou být skladovány při pokojové teplotě ( do 25°C), jsou také velmi snadno použitelné.
IBCC poskytují zákazníkům vybavení a nástroje pro vývoj konkrétních hotových pekárenských výrobků a pro výzkum a testování nových aplikací před zahájením výroby.
Centrum pro chuť chleba v belgickém městě Saint Vith dává zákazníkům, vědeckým pracovníkům a zaměstnancům Puratos šanci sdílet svou vášeň pro chleba a nejlepší praxi v dosahování perfektních chutí. Je také domovem naší slavné Knihovny kvasů.