Každý den vyrábějí naši zákazníci všechny druhy sladkostí, jako jsou bonbony, croissanty, brownies, čokoládové dorty, muffiny, makronky, pralinky apod. Konečná chuť těchto produktů je velmi ovlivněna náplní, která se používá. Náplně mají také vliv na texturu, efektivitu a trvanlivost produktu. Díky hlubokému pochopení ingrediencí, chuti a struktury, spotřebitelských preferencí a požadavků na výrobu vytváříme náplňová řešení, která přidávají hodnotu vašim produktům a kreacím. Mohou být použity k nabídnutí nových chutí a textur, které potěší dnešní stále náročnější spotřebitele.
Chcete-li zachovat křupavost vašich sušenek nebo jim dát skvělou chuť kakaa a ořechů, anebo potřebujete vysoce kvalitní náplň pro vstřikování nebo termostabilní řešení, Puratos nabízí širokou škálu náplní, které dokonale odpovídají nejnáročnějším požadavkům. Náplň Cryst-o-Fil, vyrobená z 50% pravé belgické čokolády, může pomoci čokolatiérům zlepšit chuť a texturu jejich ganáže. Kakaové a oříškové náplně Carat jsou vhodné zejména pro čerstvé a mražené použití, stejně jako pro suché výrobky s dlouhou trvanlivostí. Náplně Carat jsou také vyráběny na místní úrovni, to znamená, že jsou k dispozici po celém světě, což zaručuje konzistenci v kvalitě a chuť přizpůsobenou místním potřebám spotřebitelů. Tím, že jsme blízko zákazníkům, měníme místní kultury stravování na nové příležitosti.
V našich Centrech pro čokoládu zkoumají experti Puratos nejnovější trendy v produkci čokolády a zároveň vyvíjejí nové koncepty, produkty, procesy a technologie.