Srdíčko s meruňkovou náplní

INGREDIENCE

Korpus z čokoládového lineckého těsta, plněný čokoládovou tukovou náplní ochucenou meruňkovou pastou Classic Apricot potaženou bílou polevou a zdobené pomerančovou proslazenou kůrou.

Postup přípravy těsta

Ze všech surovin vymísit těsto, před zpracováním je vhodné uložit na 1 den v chladném prostoru.

Postup 

  1. Z těsta vytvarovat srdíčka a upéct při teplotě 170 °C, 7 minut
  2. Čokoládová tuková náplň ochucená meruňkovou pastou Classic Apricot. Více k náplni ZDE.
  3. Plnit čerstvě připravenou náplní, slepit, povrch potáhnout bílou polevou Coverlux White a dekorovat
  4. Polevu lze nahradit bílou čokoládou Belcolade z řady Selection

Tvrzení

  • Vánoce

Objevte

Související recepty