Mini štoly

Ingredience

Postup

  1. Všechny suroviny mícháme dohromady (suché plody dáváme cca 3 min před koncem).
  2. Po vymíchání necháme těsto odležet cca 20min.
  3. Po odležení rozválíme na tenké pramínky, ze kterých sekáme cca 4 cm dlouhé válečky a osadíme na plechy s papírem.
  4. Dáme kynout a po nakynutí pečeme viz parametry níže.
  5. Po upečení potíráme rozpuštěným máslem. Necháme vychladnout a poté namočíme do másla a obalíme v nevlhnoucím cukru Suesser Schnee.

Krok za krokem

Mísení 4 min. pomalu, 5 min. rychle
Teplota těsta 26 - 28°C
Odpočinek těsta 20 min. při pokojové teplotě
Dělení 150 g
Kynutí 50 - 60 min. při 34°C a 60% relativní vlhkosti
Teplota pece 280°C
Pečení 4 - 6 min.