Karamelová bábovka se Smoobees

Ingredience

Příprava těsta a pečení

Formy vystříkáme odlučovacím sprejem Spraylix.

Všechny suroviny, kromě Smoobees, vymísíme do hladké hmoty při pomalé rychlosti po dobu max. 3 minut. Smoobees přidáme ke konci mísení. Těsto nadávkujeme do forem.

Bábovky pečeme při teplotě 160°C 40 – 50 minut. Dobu pečení upravíme v závislosti na velikosti použitých forem.

Dekorace

Vytvořte disk a několik spirál z čokolády Belcolade Selection Noir.

Vyšlehejte šlehačku Whippak, dejte ji do formiček na kuličky a zamrazte.
Přilepte 2 spirály na disk trochou temperované čokolády. Mezi ně položte 3 šlehačkové kuličky.

Změklý Cryst-O-Fil vyšlehejte, dokud nezískáte krémovou strukturu. Cukrářským sáčkem jej naneste vedle kuliček. Dokončete několika malými pusinkami z Deli Caramel.

Další recepty se Smoobees
Borůvkový dort se srdcem
Valentýnský dort se Smoobees v těstě i dekoraci
Netopýří dort se Smoobees
Vrstvený karamelový dort se Smoobees a Deli Caramel ze saténové směsi Tegral Satin pro ten nejlepší zážitek ze svátku Halloween
Karamelové profiterolky se Smoobees
Mini větrníčky s lehkou šlehačkou a sladkými karamelovými Smoobees.
Citrónové cake pops v kornoutu
Citrónové cake pops se Smoobees v kornoutu s lahodnou polevou Coverflex.
Všechny recepty se Smoobees