8 min. pomalu, 4 min. rychle, na konci zamíchejte sýr
Teplota těsta
26 - 28°C
Odpočinek těsta
30 min.
Dělení
350 g, jemně vykulte (10 cm)
Předkynutí
20 min.
Tvarování
vytvarujte bagety o délce 50 cm
Kynutí
45 min. při 26 - 28°C a 80% relativní vlhkosti, v polovině kynutí bagety stlačte
Dekorace
podélně nakrojte a posypte sýrem
Teplota pece
240°C, snižte na 220°C s parou na začátku
Pečení
20 min., na konci s otevřeným odtahem
Tvrzení
Clean Label
Související recepty
Select package
Added to cart
Produkt has been added to your cart
Vítejte v Puratos
Náš web používá cookies
Používáme cookies, abychom vám poskytli nejlepší zkušenosti na našem webu, rozpoznali opakované návštěvy a preference a také abychom měřili a analyzovali provoz. Chcete-li se dozvědět více o cookies, včetně toho, jak je zakázat, přečtěte si naše pravidla využití cookies. Kliknutím na „Přijímám všechny cookies“ souhlasíte s použitím všech cookies.