Objevte chléb s letním charakterem
Grilování, čerstvé saláty a svačiny na výlety se neobejdou bez pečiva. Inspirujte se recepty, které si Vaši zákazníci zamilují díky skvělé chuti naší speciální ingredience O-tentic. Vedle jedinečného aroma přináší také úsporu času a peněz.
Nadýchané housky jsou nepostradatelným médiem při přípravě hamburgerů. Ocení je nejen milovníci grilovaných masových, ale také zeleninových pochoutek. Tyto housky jsou výborné také s grilovaným plísňovým sýrem nebo sýrem halloumi.
Křupavý pšenično-žitný chleba nesmí chybět u žádného grilování. Ať už rozkrájený ke špekáčkům nebo jako topinky opečený na ohni. O-tentic dává tomuto chlebu příjemnou chuť, která se perfektně hodí k létnímu táboráku.
Křupavá ciabatta má výhodu v tom, že ji můžeme přikusovat k čerstvému zeleninovému salátu nebo ji naplnit grilovaným masem a zeleninou. Chutná skvěle s pomazánkami anebo jen tak namočená v olivovém oleji se solí, s nakládanou zeleninou či vyzrálými sýry.
Arabský chléb pita je nejlepší volbou při přípravě letního oběda. Díky O-tenticu bude mít velkou a pevnou kapsu, která dokáže pojmout různé masové směsi, grilovanou i čerstvou zeleninu a dresinky k tomu.
Lehká, křupavá, rychlá. Pizza z pece patří k létu stejně jako hamburgery z grilu. O-tentic je skvělý do těsta na čerstvou i zamražovanou pizzu a zaručí, že bude vždy ta nejlepší pod sluncem.
Focaccia je známá jako italský chleba, který jde výborně k lehkým salátům, k olivám a vínu. Klasicky s náplní na povrchu, v našem podání s náplní uvnitř jako sendvič.
Langoš patří k českému létu, stejně jako párek v rohlíku, malinovka a točená zmrzlina. O-tentic zaručí, že se s těstem bude snadno pracovat a po usmažení bude výborně chutnat. Po mini verzi od nás nezbude ani mastný prst.
Pro chleby středomořského typu s dlouhými časy zrání a velkou pórovitostí - bageta, ciabbatta, focaccia
Ale POZOR! také pro klasické chleby a pečivo:
Pro pšeničné pečivo vyžadující větší tažnost a menší pružnost těsta: