Čokoládu lze označit jako bio čokoládu, pokud jsou suroviny použité k její výrobě (kakao, cukr, vanilka, sója, mléko, rostlinný tuk) pěstovány a vyráběny v souladu s ekologickou certifikací:
Skvělá alternativa k tradičnímu cukroví obsahuje také naklíčené a fermentované žito, které svou sladovou a ovocnou chutí podpoří malinový a kokosovo-mandlový základ.
Lupínky, které se jen rozplynou na jazyku v sobě skrývají křupavý amarant. Mléčné s podtóny karamelu a lískového oříšku a hořké s příchutí malin.
Tabulka pravé belgické čokolády s opraženou pohankou a lněným semínkem, okořeněná špetkou soli. Netradiční a luxusní dárekc pro milovníky bílé čokolády.
Oříškové sušenky s dvojí čokoládou jsou svou velikostí tak akorát na zakousnutí ke kávě nebo čaji.