Belcolade Origins Lait Papua New Guinea BIO 39% Cacao-Trace

Pravá belgická mléčná čokoláda s garantovaným původem, která kombinuje příchuť karamelu s podtóny lískových oříšků a ovoce. Velmi svěží a smetanová čokoláda.

  • obsah kakaa 39 %
  • chuťový profil: karamel, lískový oříšek, ovoce
  • certifikováno v programu Cacao-Trace

Kakao pěstované na strmých horských stranách podél majestátní řeky Sepik jedinečně ztělesňuje vzácné vlastnosti půdy v Pacifiku. Naším cílem je zachovat čistou, přirozenou chuť kakaa z Papuy-Nové Guineje a zajistit, aby se do popředí dostala svěžest jejích lesů.

Výhody pro zákazníka

  • garantovaný původ čokolády
  • prvotřídní kvalita
  • jedinečný chuťový profil
  • udržitelná čokoláda
  • BIO certifikace

Výhody pro spotřebitele

  • skvělá a jedinečná chuť čokolády nejvyšší kvality
  • udržitelná čokoláda
  • čokoláda vyrobená zodpovědně k životnímu prostředí

Cacao-Trace: unikátní certifikace a program pro udržitelnost pěstování kakaa.

Farmáři Papuy -Nové Guineje jsou odborníky na to, co dělají. Jejich tradiční způsoby pěstování a fermentace, vládní školení a naše přísné standardy Cacao-Trace zajišťují vynikající a vysoce kvalitní kakao. V červnu 2018 začalo přibližně 60 místně vlastněných posklizňových center harmonizovat své postupy fermentace a homogenizace, aby splňovaly standardy Cacao-Trace.

Společně s našimi farmáři zajišťujeme, aby chutě kakaových bobů byly chráněny a plně vyjádřeny.

Cacao-Trace také zahrnuje unikátní sběrná centra blízko farmářským komunitám. Zde se kakaové boby pečlivě kontrolují, fermentují a suší, aby z nich pak byla skvěle chutnající čokoláda. Klíčovými částmi programu jsou transparentnost a dosledovatelnost, což znamená, že se svými zákazníky můžete sdílet celý příběh. Každoroční audity, monitorování a kontinuální zlepšování jsou jádrem programu, abychom zajistili jeho pozitivní dopad na život farmářů.

Zobrazit celý popis

Pravá belgická mléčná čokoláda s garantovaným původem, která kombinuje příchuť karamelu s podtóny lískových oříšků a ovoce. Velmi svěží a smetanová čokoláda.

  • obsah kakaa 39 %
  • chuťový profil: karamel, lískový oříšek, ovoce
  • certifikováno v programu Cacao-Trace

Kakao pěstované na strmých horských stranách podél majestátní řeky Sepik jedinečně ztělesňuje vzácné vlastnosti půdy v Pacifiku. Naším cílem je zachovat čistou, přirozenou chuť kakaa z Papuy-Nové Guineje a zajistit, aby se do popředí dostala svěžest jejích lesů.

Výhody pro zákazníka

  • garantovaný původ čokolády
  • prvotřídní kvalita
  • jedinečný chuťový profil
  • udržitelná čokoláda
  • BIO certifikace

Výhody pro spotřebitele

  • skvělá a jedinečná chuť čokolády nejvyšší kvality
  • udržitelná čokoláda
  • čokoláda vyrobená zodpovědně k životnímu prostředí

Cacao-Trace: unikátní certifikace a program pro udržitelnost pěstování kakaa.

Farmáři Papuy -Nové Guineje jsou odborníky na to, co dělají. Jejich tradiční způsoby pěstování a fermentace, vládní školení a naše přísné standardy Cacao-Trace zajišťují vynikající a vysoce kvalitní kakao. V červnu 2018 začalo přibližně 60 místně vlastněných posklizňových center harmonizovat své postupy fermentace a homogenizace, aby splňovaly standardy Cacao-Trace.

Společně s našimi farmáři zajišťujeme, aby chutě kakaových bobů byly chráněny a plně vyjádřeny.

Cacao-Trace také zahrnuje unikátní sběrná centra blízko farmářským komunitám. Zde se kakaové boby pečlivě kontrolují, fermentují a suší, aby z nich pak byla skvěle chutnající čokoláda. Klíčovými částmi programu jsou transparentnost a dosledovatelnost, což znamená, že se svými zákazníky můžete sdílet celý příběh. Každoroční audity, monitorování a kontinuální zlepšování jsou jádrem programu, abychom zajistili jeho pozitivní dopad na život farmářů.

Zobrazit celý popis

Kontaktujte nás

Kontaktujte svého obchodního zástupce Puratos.

Kontaktujte nás

Centrum pro čokoládu

V našich Centrech pro čokoládu zkoumají experti Puratos nejnovější trendy v produkci čokolády a zároveň vyvíjejí nové koncepty, produkty, procesy a technologie.

Objevte

Všechny služby