Košíček slaný karamel

Hotové čokoládové košíčky jsou skvělým řešením pro všechny, kteří chtějí vytvářet pralinky, ale nemohou temperovat čokoládu.

TTrendy příchuť slaného karamelu je doplněná burskými oříšky.

Ingredience

Tipy:

  • Hotové košíčky uchováváme zabalené v plastových krabičkách při teplotě 16 - 20 °C. Trvanlivost je přibližně týden až dva, podle zvoleného zdobení.
  • Kombinací náplní z řady Cryst-O-Fil s pastami Classic získáme mnoho druhů velmi chutných dezertních pralinek. 

Postup

  1. Čokoládu připravíme do misky.
  2. Festipak ohřejeme na cca 85°C (těsně před var) a přelijeme čokoládu. Pomalu rozmícháme do hladké hmoty, přidáme cca 2 g soli (podle chuti).
  3. Do každého košíčku vložíme 1 arašíd a přelijeme karamelovou náplní.
  4. Povrch ozdobíme arašídy a krystalky soli.