Košíček Piňa Colada

Hotové čokoládové košíčky jsou skvělým řešením pro všechny, kteří chtějí vytvářet pralinky, ale nemohou temperovat čokoládu.

Nádech Karibiku přináší košíček ve stylu slavného koktejlu. Nechte se přenést na pláž jemnou náplní s příchutí kokosu a ananasu.

Ingredience

Tipy:

  • Hotové košíčky uchováváme zabalené v plastových krabičkách při teplotě 16 - 20 °C. Trvanlivost je přibližně týden až dva, podle zvoleného zdobení.
  • Kombinací náplní z řady Cryst-O-Fil s pastami Classic získáme mnoho druhů velmi chutných dezertních pralinek. 

Postup

  1. Okraj košíčků potřeme pastou Classic Ananas a namočíme ve strouhaném kokosu.
  2. Cryst-O-Fil Blanc opatrně rozpustíme  společně s rostlinnou šlehačkou Festipak a 20 g ochucující pasty Classic Coco. Procento pasty Classic můžeme upravovat podle chuti v rozmezí 3 až 10 %.
  3. Snadno vymícháme hladký tekutý krém, zbytečně nepřehříváme.
  4. Při teplotě cca 26 stupňů naléváme do košíčků.
  5. Necháme lehce zchladnout a navrch vytvoříme slabou ananasovou vrstvu pastou Classic.
  6. Dozdobíme ve stylu koktejlu hoblinou kokosu nebo kouskem sušeného ananasu. Luxusní vzhled košíčku dodá lístek jedlého zlata a cukrové perly.
  7. Necháme zcela vychladnout a můžeme podávat.