Skvělá a zdravá varianta cukroví nebo drobná laskomina ke kávě či čaji.
Ingredience
*Pro získání výsledného výrobku v BIO kvalitě použijte suroviny z ekologického zemědělství.
Postup
Svařte agávový sirup a med na 120°C.
Smíchejte všechny ostatní ingredience a svařený sirup.
Výslednou směs natlačte do polykarbonátové formy na pralinky a ihned vyklopte. Nechte 2 hodiny schnout.
Vytemperujte čokoládu Belcolade a sušenky do ní namočte.
Související recepty
Select package
Added to cart
Produkt has been added to your cart
Vítejte v Puratos
Náš web používá cookies
Používáme cookies, abychom vám poskytli nejlepší zkušenosti na našem webu, rozpoznali opakované návštěvy a preference a také abychom měřili a analyzovali provoz. Chcete-li se dozvědět více o cookies, včetně toho, jak je zakázat, přečtěte si naše pravidla využití cookies. Kliknutím na „Přijímám všechny cookies“ souhlasíte s použitím všech cookies.