BIO oříšková kolečka s čokoládovými kousky

Skvělá a zdravá varianta cukroví nebo drobná laskomina ke kávě či čaji.

Ingredience

*Pro získání výsledného výrobku v BIO kvalitě použijte suroviny z ekologického zemědělství.

Postup

  1. Opražte v troubě společně vlašské ořechy, lněná semínka a ovesné vločky a nechte zchladnout.
  2. Smíchejte všechny ingredience, vyjma čokoládových peciček a opražené směsi, do homohenního těsta. Poté opatrně přimíchejte všechny inkluze a nechtě těsto na 2 hodiny odpočinout v lednici.
  3. Z těsta vytvořte kuličky z po 60 g a lehce je zmáčkněte na výšku cca 1 cm. Pečte přibližně 15 minut se zavřenými klapkami a následně 3 minuty s otevřenými klapkami. Dobu pečení přizpůsobte velikosti sušenek a použité peci.
  4. Nechte sušenky vychladnout. Mezitím vytemperujte čokoládu Belcolade a vychladlé sušenky do ní namočte.