V Puratos jsme vyvinuli množství směsí pro náplně. Objevte pudinky, makové a ořechové směsi, bez kterých se nemůže obejít žádný pekař ani cukrář.
Je mnoho důvodů, proč by pekař nebo cukrář zvolil suchou směs před výrobou vlastního krému. Mezi ty praktické patří:
V závislosti na konečném produktu výsledný krém musí mít specifické vlastnosti, jako je konkrétní chuť, barva, textura, čerpatelnost, pečení a/nebo stabilita při zmrazování a rozmrazování. Například do laminovaných produktů je důležité použít pudinkový krém, který je termostabilní, zatímco mražený banánek vyžaduje krém stabilní při zmrazování a rozmrazování.
Abychom vyhověli těmto různým potřebám, v Puratos jsme vyvinuli širokou škálu směsí pokrývající různé aplikace a vlastnosti. Jsou chutné, všestranné a snadno se používají. Nabízíme také řešení na míru, která splní veškeré další požadavky, které byste mohli mít.
Mák a ořechy jsou nedílnou součástí české pekařské a cukrářské výroby. Puratos pro vás vytvořil směsi pro makové a ořechové náplně, které uspokojí všechna vaše očekávání.
V nabídce Puratos nalzenete také sypkou směs pro kakaové náplně.
Suché směsi pro náplně
Sypká směs pro snadnou výrobu lahodné náplně z vlašských ořechů.
Suché směsi pro náplně
Sypká směs pro snadnou výrobu lahodné náplně s lískovými oříšky.
Suché směsi pro náplně, Makové náplně
Sypká směs pro přípravu klasické makové náplně. 90 % máku použitého v této směsi vyrostlo na českých polích, proto je její chuť právě taková, jakou ji známe od našich babiček.
Suché směsi pro náplně, Pro cukráře, BIO, Pro pekaře
Termostabilní BIO stabilizátor tvarohu
Suché směsi pro náplně, Makové náplně, BIO
Sypká směs pro přípravu klasické makové náplně v BIO kvalitě
Suché směsi pro náplně
Termostabilní kokosová náplň do laminovaných výrobků, kynutých a litých hmot
Suché směsi pro náplně, BIO
Sypká směs pro snadnou výrobu lahodné náplně s lískovými oříšky v Bio kvalitě
Suché směsi pro náplně
Sypký termostabilní stabilizátor tvarohu určený pro pekařskou výrobu.
Suché směsi pro náplně
Sypká směs pro snadnou výrobu lahodné náplně z vlašských ořechů.
IBCC poskytují zákazníkům vybavení a nástroje pro vývoj konkrétních hotových pekárenských výrobků a pro výzkum a testování nových aplikací před zahájením výroby.
Našim zákazníkům umožňujeme přístup k nejnovějšímu vybavení průmyslu, odborným znalostem a školením a také k hloubkovému výzkumu mezinárodních trendů.