V Puratos jsme vyvinuli množství směsí pro náplně. Objevte pudinky, makové a ořechové směsi, bez kterých se nemůže obejít žádný pekař ani cukrář.
Je mnoho důvodů, proč by pekař nebo cukrář zvolil suchou směs před výrobou vlastního krému. Mezi ty praktické patří:
V závislosti na konečném produktu výsledný krém musí mít specifické vlastnosti, jako je konkrétní chuť, barva, textura, čerpatelnost, pečení a/nebo stabilita při zmrazování a rozmrazování. Například do laminovaných produktů je důležité použít pudinkový krém, který je termostabilní, zatímco mražený banánek vyžaduje krém stabilní při zmrazování a rozmrazování.
Abychom vyhověli těmto různým potřebám, v Puratos jsme vyvinuli širokou škálu směsí pokrývající různé aplikace a vlastnosti. Jsou chutné, všestranné a snadno se používají. Nabízíme také řešení na míru, která splní veškeré další požadavky, které byste mohli mít.
Mák a ořechy jsou nedílnou součástí české pekařské a cukrářské výroby. Puratos pro vás vytvořil směsi pro makové a ořechové náplně, které uspokojí všechna vaše očekávání.
V nabídce Puratos nalzenete také sypkou směs pro kakaové náplně.
IBCC poskytují zákazníkům vybavení a nástroje pro vývoj konkrétních hotových pekárenských výrobků a pro výzkum a testování nových aplikací před zahájením výroby.
Našim zákazníkům umožňujeme přístup k nejnovějšímu vybavení průmyslu, odborným znalostem a školením a také k hloubkovému výzkumu mezinárodních trendů.