Suché směsi pro náplně

V Puratos jsme vyvinuli množství směsí pro náplně. Objevte pudinky, makové a ořechové směsi, bez kterých se nemůže obejít žádný pekař ani cukrář.

Jaké jsou výhody užití suchých směsí pro náplně?

Je mnoho důvodů, proč by pekař nebo cukrář zvolil suchou směs před výrobou vlastního krému. Mezi ty praktické patří:

  • časová úspora: příprava v několika krocích
  • konstantní kvalita: minimum chyb a rizikových faktorů při výrobě
  • optimální náklady: rychlá příprava a minimální spotřeba energií

Jaké jsou možnosti výroby náplní?

V závislosti na konečném produktu výsledný krém musí mít specifické vlastnosti, jako je konkrétní chuť, barva, textura, čerpatelnost, pečení a/nebo stabilita při zmrazování a rozmrazování. Například do laminovaných produktů je důležité použít pudinkový krém, který je termostabilní, zatímco mražený banánek vyžaduje krém stabilní při zmrazování a rozmrazování.

Abychom vyhověli těmto různým potřebám, v Puratos jsme vyvinuli širokou škálu směsí pokrývající různé aplikace a vlastnosti. Jsou chutné, všestranné a snadno se používají. Nabízíme také řešení na míru, která splní veškeré další požadavky, které byste mohli mít.

Česká klasika

Mák a ořechy jsou nedílnou součástí české pekařské a cukrářské výroby. Puratos pro vás vytvořil směsi pro makové a ořechové náplně, které uspokojí všechna vaše očekávání.

  • z 90 % český modrý mák
  • směsi pro náplně z lískových oříšků a vlašský ořechů v různých intenzitách

V nabídce Puratos nalzenete také sypkou směs pro  kakaové náplně.

Suché směsi pro náplně

Produkty

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Walnussfülle Fix & Fertig

Suché směsi pro náplně

Sypká směs pro snadnou výrobu lahodné náplně z vlašských ořechů.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haselnussfülle 20%

Suché směsi pro náplně

Sypká směs pro snadnou výrobu lahodné náplně s lískovými oříšky.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mohnfülle Classic

Suché směsi pro náplně, Makové náplně

Sypká směs pro přípravu klasické makové náplně. 90 % máku použitého v této směsi vyrostlo na českých polích, proto je její chuť právě taková, jakou ji známe od našich babiček.

NN BIO Topsta

Suché směsi pro náplně, Pro cukráře, BIO, Pro pekaře

Termostabilní BIO stabilizátor tvarohu

Cremyco

Suché směsi pro náplně

Práškový vanilkový krém, který stačí smíchat s vodou

Creme Finese

Suché směsi pro náplně

Instantní vailkový krém pro přípravu za studena.

NN BIO Mohnfülle

Suché směsi pro náplně, Makové náplně, BIO

Sypká směs pro přípravu klasické makové náplně v BIO kvalitě

Kokosfülle

Suché směsi pro náplně

Termostabilní kokosová náplň do laminovaných výrobků, kynutých a litých hmot

NN BIO Haselnussfülle

Suché směsi pro náplně, BIO

Sypká směs pro snadnou výrobu lahodné náplně s lískovými oříšky v Bio kvalitě

Kakaofülle

Suché směsi pro náplně

Kakaová náplň do koblih, plundry a listového těsta

Cheesy CZ

Suché směsi pro náplně

Sypký termostabilní stabilizátor tvarohu určený pro pekařskou výrobu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Walnussfülle W

Suché směsi pro náplně

Sypká směs pro snadnou výrobu lahodné náplně z vlašských ořechů.

Odborné centrum pro průmyslové pekárny

IBCC poskytují zákazníkům vybavení a nástroje pro vývoj konkrétních hotových pekárenských výrobků a pro výzkum a testování nových aplikací před zahájením výroby.

Objevte

Všechny služby

Inovační centrum

Našim zákazníkům umožňujeme přístup k nejnovějšímu vybavení průmyslu, odborným znalostem a školením a také k hloubkovému výzkumu mezinárodních trendů.

Objevte

Všechny služby