Belcolade Origins Noir Vietnam 73% Cacao-Trace

Pravá belgická hořká čokoláda s garantovaným původem ohromující smysly s výraznou kyselou chutí kakaových bobů Trinitario, pikantními citrusovými tóny, lehkým moka a teplými podtóny dřeva

  • obsah kakaa 73 %
  • chuťový profil: citrusy, dřevo, moka, kyselé kakaové tóny
  • certifikováno v programu Cacao-Trace

Naše boby pocházejí hlavně z delty Mekongu, často označované jako asijské „malé Benátky“. Úzce spolupracujeme s malými rodinnými plantážemi, které pěstují své boby s obrovskou péčí. Každý strom je vždy pečlivě vybrán, naroubován, kultivován a udržován, čímž je zajištěna jedinečná chuť bobů.

Terroir této oblasti je ideální pro pěstování kakaa Trinitario. Nízké pH půdy propůjčuje kakau lahodnou kyselou chuť.

Díky našemu jedinečnému procesu fermentace Cacao-Trace se nám podařilo zachovat přirozenou kyselost bobu Trinitario a probudit uvnitř jedinečné tóny chutí. Naši místní odborníci na fermentaci v provincii Bê’n Tre vždy zaručují plné vyjádření chuti bobů.

Naše vietnamské čokolády evokují ducha vietnamského lidu a jedinečnost tohoto terroiru, takže každé sousto je lahodnou cestou zpět ke kořenům chuti.

Výhody pro zákazníka

  • garantovaný původ čokolády
  • prvotřídní kvalita
  • jedinečný chuťový profil
  • udržitelná čokoláda

Výhody pro spotřebitele

  • skvělá a jedinečná chuť čokolády nejvyšší kvality
  • udržitelná čokoláda

Cacao-Trace: unikátní certifikace a program pro udržitelnost pěstování kakaa.

Ve Vietnamu Puratos Působí také v oblasti udržitelných zdrojů. Náš program Cacao-Trace svým holistickým přístupem pomáhá k vyšší ziskovosti a zaměřuje se na profesionalizaci farmářů, která vede k vyšším výnosům a příjmu, ochraně životního prostředí a udržitelnému živobytí.

Cacao-Trace také zahrnuje unikátní sběrná centra blízko farmářským komunitám. Zde se kakaové boby pečlivě kontrolují, fermentují a suší, aby z nich pak byla skvěle chutnající čokoláda. Klíčovými částmi programu jsou transparentnost a dosledovatelnost, což znamená, že se svými zákazníky můžete sdílet celý příběh. Každoroční audity, monitorování a kontinuální zlepšování jsou jádrem programu, abychom zajistili jeho pozitivní dopad na život farmářů.

Zobrazit celý popis

Pravá belgická hořká čokoláda s garantovaným původem ohromující smysly s výraznou kyselou chutí kakaových bobů Trinitario, pikantními citrusovými tóny, lehkým moka a teplými podtóny dřeva

  • obsah kakaa 73 %
  • chuťový profil: citrusy, dřevo, moka, kyselé kakaové tóny
  • certifikováno v programu Cacao-Trace

Naše boby pocházejí hlavně z delty Mekongu, často označované jako asijské „malé Benátky“. Úzce spolupracujeme s malými rodinnými plantážemi, které pěstují své boby s obrovskou péčí. Každý strom je vždy pečlivě vybrán, naroubován, kultivován a udržován, čímž je zajištěna jedinečná chuť bobů.

Terroir této oblasti je ideální pro pěstování kakaa Trinitario. Nízké pH půdy propůjčuje kakau lahodnou kyselou chuť.

Díky našemu jedinečnému procesu fermentace Cacao-Trace se nám podařilo zachovat přirozenou kyselost bobu Trinitario a probudit uvnitř jedinečné tóny chutí. Naši místní odborníci na fermentaci v provincii Bê’n Tre vždy zaručují plné vyjádření chuti bobů.

Naše vietnamské čokolády evokují ducha vietnamského lidu a jedinečnost tohoto terroiru, takže každé sousto je lahodnou cestou zpět ke kořenům chuti.

Výhody pro zákazníka

  • garantovaný původ čokolády
  • prvotřídní kvalita
  • jedinečný chuťový profil
  • udržitelná čokoláda

Výhody pro spotřebitele

  • skvělá a jedinečná chuť čokolády nejvyšší kvality
  • udržitelná čokoláda

Cacao-Trace: unikátní certifikace a program pro udržitelnost pěstování kakaa.

Ve Vietnamu Puratos Působí také v oblasti udržitelných zdrojů. Náš program Cacao-Trace svým holistickým přístupem pomáhá k vyšší ziskovosti a zaměřuje se na profesionalizaci farmářů, která vede k vyšším výnosům a příjmu, ochraně životního prostředí a udržitelnému živobytí.

Cacao-Trace také zahrnuje unikátní sběrná centra blízko farmářským komunitám. Zde se kakaové boby pečlivě kontrolují, fermentují a suší, aby z nich pak byla skvěle chutnající čokoláda. Klíčovými částmi programu jsou transparentnost a dosledovatelnost, což znamená, že se svými zákazníky můžete sdílet celý příběh. Každoroční audity, monitorování a kontinuální zlepšování jsou jádrem programu, abychom zajistili jeho pozitivní dopad na život farmářů.

Zobrazit celý popis

Máte dotaz? Rádi Vám pomůžeme.

Kontaktujte nás

Kontaktujte nás

Kontaktujte svého obchodního zástupce Puratos.

Kontaktujte nás

Centrum pro čokoládu

V našich Centrech pro čokoládu zkoumají experti Puratos nejnovější trendy v produkci čokolády a zároveň vyvíjejí nové koncepty, produkty, procesy a technologie.

Objevte

Všechny služby