Cheesy CZ

Sypký termostabilní stabilizátor tvarohu určený pro pekařskou výrobu.

  • pro použití do výrobků kynutých, laminovaných a štrůdlů

Výhody pro zákazníka

  • termostabilní

Výhody pro spotřebitele

  • příjemná konzistence tvarohové náplně

Zobrazit celý popis

Sypký termostabilní stabilizátor tvarohu určený pro pekařskou výrobu.

  • pro použití do výrobků kynutých, laminovaných a štrůdlů

Výhody pro zákazníka

  • termostabilní

Výhody pro spotřebitele

  • příjemná konzistence tvarohové náplně

Zobrazit celý popis

Kontaktujte nás

Kontaktujte svého obchodního zástupce Puratos.

Kontaktujte nás

Odborné centrum pro průmyslové pekárny

IBCC poskytují zákazníkům vybavení a nástroje pro vývoj konkrétních hotových pekárenských výrobků a pro výzkum a testování nových aplikací před zahájením výroby.

Objevte

Všechny služby