Rostlinné šlehačky získávají stále větší oblibu po celém světě, a to nejen jako alternativa k živočišné šlehačce.
Naše rostlinné šlehačky vám pomohou odlišit vaše produkty díky jejich výjimečné chuti a inovaci, kterou přináší. Na některých trzích bývají často považovány za měřítko chuti.
S rostlinnými šlehačkami Puratos lze vytvářet unikátní chuťové profily a receptury díky jejim vlastnostem, kdy se dokonale pojí s:
Vlastnosti, kvalita a efektivita
Rostlinné šlehačky Puratos jsou vyvinuty podle moderních standardů kvality, což zajišťuje jejich skvělé vlastnosti:
Klid v duši - usnadnění práce
Používáme UHT technologii při výrobě všech rostlinných šlehaček. Tato technologie v kombinaci s aseptickým balením chrání vaše výrobky před bakteriální kontaminací a zajišťuje konzistentní kvalitu. Výhodou je zde také delší trvanlivost a stálobarevnost. Není potřeba chlazení při transportu nebo skladování.
Zaměřeno na kalorie
Výživa je v srdci principů, kterými se Puratos řídí. Všechny naše rostlinné šlehačky mají nízký obsah tuku a jsou tak vhodné pro všechny zákazníky kteří dbají na zdravou výživu bez kompromisu v chuti.
IPCC nabízí průmyslovým cukrářům plnohodnotné zkušební centrum věnované technologickým inovacím a optimalizaci procesů.
Našim zákazníkům umožňujeme přístup k nejnovějšímu vybavení průmyslu, odborným znalostem a školením a také k hloubkovému výzkumu mezinárodních trendů.