po vyšlehání mrazuvzdorné a po rozmrazení stabilní
ošetřeno UHT technologií
Festipak je skvělým řešením tam, kde je vyžadováno snížení energetické hodnoty. Jelikož je zcela bez cukru, je vhodná do neslazených cukrářských receptů nebo k míchání s ingrediencemi, které už cukr obsahují (jako např. ovocná pyré, ovocné ochucující složky a čokoláda).
Skvělá termostabilita této šlehačky dovoluje její použití do ganáží, které je potřeba vařit, nebo dokonce do slaných omáček a polévek. Studená nebo teplá, vyšlehaná nebo uvařená - Festipak vždy dodá spolehlivě krémovou tečku vašim receptům.
Výhody pro zákazníka
snadné použití
neotevřené balení není potřeba skladovat v lednici
po vyšlehání mrazuvzdorné a po rozmrazení stabilní
ošetřeno UHT technologií
Festipak je skvělým řešením tam, kde je vyžadováno snížení energetické hodnoty. Jelikož je zcela bez cukru, je vhodná do neslazených cukrářských receptů nebo k míchání s ingrediencemi, které už cukr obsahují (jako např. ovocná pyré, ovocné ochucující složky a čokoláda).
Skvělá termostabilita této šlehačky dovoluje její použití do ganáží, které je potřeba vařit, nebo dokonce do slaných omáček a polévek. Studená nebo teplá, vyšlehaná nebo uvařená - Festipak vždy dodá spolehlivě krémovou tečku vašim receptům.
Výhody pro zákazníka
snadné použití
neotevřené balení není potřeba skladovat v lednici
Používáme cookies, abychom vám poskytli nejlepší zkušenosti na našem webu, rozpoznali opakované návštěvy a preference a také abychom měřili a analyzovali provoz. Chcete-li se dozvědět více o cookies, včetně toho, jak je zakázat, přečtěte si naše pravidla využití cookies. Kliknutím na „Přijímám všechny cookies“ souhlasíte s použitím všech cookies.