Jahody v čokoládě jsou dnes již zažitou klasikou.
Co takhle jahody s bílou čokoládou ukryté v sladké makronce? S ingrediencemi v tomto receptu vše vytvoříte velmi snadno. Makronky jsou nadýchané, lahodné a krásně vypadají.
Makronky se dají péct i v horkovzdušné troubě/peci (pro hotely a restaurace) a v rotačních pecích (pro velkovýrobce), vždy je potřeba vyzkoušet konkrétní pec – teplotu a čas.
Vyzkoušejte také další chuťové varianty s čokoládovými náplněmi řady Cryst-O-Fil a ochucovacími pastami Classic.
Vodu ohřejeme na 50 °C, nalijeme ji do kotle a přidáme směs Patis’Macaron a růžovou potravinářskou barvu. Šleháme plochým nástavcem šlehače vysokou rychlostí 4 minuty. Nastříkáme na silikonový plát a pečeme v etážové peci na plechu při teplotě 150 °C cca 20 minut s otevřenými klapkami. Korpusy makronek necháme vychladnout.
Cryst-O-Fil Lait necháme v mikrovlnné troubě povolit na teplotu 25 °C a vymícháme metličkou. Přidáme Classic Fraise, vše důkladně rozmícháme a naplníme do cukrářského sáčku.