Přírodní kvasy Sapore

Tradiční způsob jak odlišit Vaše finální výrobky
prostřednictvím unikátní chuti a struktury

Usnadnění práce - hotové k použití

Usnadnění práce - hotové k použití

Přírodní kvasy Sapore je velmi snadné použít. V portfoliu Sapore naleznete kvasy aktivní i neaktivní, v sypké nebo tekuté podobě.

Unikátní chuťové profily

Unikátní chuťové profily

Každý kvas Sapore je jedinečný díky charakteristické kombinaci mouky, mikrobiální kultury, fermentačních podmínek a fermentačního procesu. Lze je navzájem kombinovat a vytvářet tak vlastní nezaměnitelné chuťové profily.

Univerzálnost

Univerzálnost

Přírodní kvasy Sapore nabízejí širokou paletu chutí, jsou zárukou stálé kvality a mohou být použity v jakémkoli typu těsta a procesu.

Zdraví prospěšné

Zdraví prospěšné

Přírodní kvasy Sapore jsou v souladu se spotřebitelskými trendy. Představují návrat k tradičním a přírodním produktům, podporují trávení a přispívají k vyvážení střevní mikroflóry. Spotřebitelům nabídnete pečivo zdravé, se skvělou chutí a příbehěm.

Prohlédněte si

Všechny produkty řady Sapore

Sapore Baiota

Sapore Baiota

Fermentované pšeničné otruby

Sapore Senta Tempo BIO

Sapore Senta Tempo BIO

Tekutý špaldový kvas v BIO kvalitě s mléčně kyselým a krémovým chuťovým profilem. Obsahuje 10 % soli.

Sapore Traviata BIO

Sapore Traviata BIO

Sypký neaktivní žitný kvas s ovocnou vůní v BIO kvalitě inspirovaný francouzskou tradiční metodou kvašení pomocí namáčených vinných hroznů.

Sapore Traviata

Sapore Traviata

Sapore Traviata je sypký neaktivní žitný kvas s ovocnou vůní inspirovaný francouzskou tradiční metodou kvašení pomocí namáčených vinných hroznů.

Sapore Othello

Sapore Othello

Sapore Othello je sypký neaktivní žitný kvas s praženou chutí inspirovaný tradičním způsobem pečení chleba v Dánsku.

Co je přírodní kvas?

Kvas je přírodní prostředek, používaný při výrobě chleba, který fermentuje a způsobuje jeho kynutí. Skládá se z mouky, vody, mikroorganismů, bakterií mléčného kvašení a kvasinek, které se přirozeně vyskytují v základních ingrediencích. Chuť kvasu závisí na mikroorganismech a jejich spojení a může se velmi lišit. Existuje ohromné množství různých kvasů a každý dává chlebu jinou příchuť. 

V roce 2013 jsme založili Knihovnu kvasů Puratos v Centru pro chuť chleba v belgickém Saint-Vith. Shromažďuje autentickou sbírku kvasů z celého světa. 

Našim cílem je ochránit rozmanitost kvasů a know-how jejich použití v pekařství. 

Chcete se dozvědět více o kvasech Sapore? Kontaktujte nás!

podívejte se také na

Související produkty

Softgrain Golden 6 CL

Softgrain Golden 6 CL

Směs 6 druhů zrn a semínek předmáčených v pšeničném kvasu s přírodními sladidly.

Softgrain 5 Grains BIO CL

Softgrain 5 Grains BIO CL

Pekařská směs 5 Bio zrn a semínek máčená v přírodním Bio žitném a špaldovém kvasu

Sproutgrain Rye BIO

Sproutgrain Rye BIO

Naklíčená a fermentovaná zrna žita, která dodají pečivu sladovou a ovocnou chuť, lákavý vzhled a delší čerstvost.

Softgrain Spelt CL

Softgrain Spelt CL

Zrna špaldy máčená v přírodním žitném kvasu. Hotové k použití. Přirozeně prodlužuje čerstvost pečiva.

Softgrain Sprouted Oat CL

Softgrain Sprouted Oat CL

Naklíčená zrna ovsa v ovesném kvasu. Hotové k použití. Přirozeně sladká chuť a prodloužená čerstvost pečiva.

Softgrain Sprouted Rye CL

Softgrain Sprouted Rye CL

Pekařská směs naklíčeného žita a žitného kvasu

Softgrain 5 Grains CL

Softgrain 5 Grains CL

Pekařská směs zrn a semínek máčená v přírodním žitném kvasu