Tradiční způsob jak odlišit Vaše finální výrobky
prostřednictvím unikátní chuti a struktury
Přírodní kvasy Sapore je velmi snadné použít. V portfoliu Sapore naleznete kvasy aktivní i neaktivní, v sypké nebo tekuté podobě.
Každý kvas Sapore je jedinečný díky charakteristické kombinaci mouky, mikrobiální kultury, fermentačních podmínek a fermentačního procesu. Lze je navzájem kombinovat a vytvářet tak vlastní nezaměnitelné chuťové profily.
Přírodní kvasy Sapore nabízejí širokou paletu chutí, jsou zárukou stálé kvality a mohou být použity v jakémkoli typu těsta a procesu.
Přírodní kvasy Sapore jsou v souladu se spotřebitelskými trendy. Představují návrat k tradičním a přírodním produktům, podporují trávení a přispívají k vyvážení střevní mikroflóry. Spotřebitelům nabídnete pečivo zdravé, se skvělou chutí a příbehěm.
Tekutý špaldový kvas v BIO kvalitě s mléčně kyselým a krémovým chuťovým profilem. Obsahuje 10 % soli.
Sypký neaktivní žitný kvas s ovocnou vůní v BIO kvalitě inspirovaný francouzskou tradiční metodou kvašení pomocí namáčených vinných hroznů.
Sapore Traviata je sypký neaktivní žitný kvas s ovocnou vůní inspirovaný francouzskou tradiční metodou kvašení pomocí namáčených vinných hroznů.
Sapore Othello je sypký neaktivní žitný kvas s praženou chutí inspirovaný tradičním způsobem pečení chleba v Dánsku.
Kvas je přírodní prostředek, používaný při výrobě chleba, který fermentuje a způsobuje jeho kynutí. Skládá se z mouky, vody, mikroorganismů, bakterií mléčného kvašení a kvasinek, které se přirozeně vyskytují v základních ingrediencích. Chuť kvasu závisí na mikroorganismech a jejich spojení a může se velmi lišit. Existuje ohromné množství různých kvasů a každý dává chlebu jinou příchuť.
V roce 2013 jsme založili Knihovnu kvasů Puratos v Centru pro chuť chleba v belgickém Saint-Vith. Shromažďuje autentickou sbírku kvasů z celého světa.
Našim cílem je ochránit rozmanitost kvasů a know-how jejich použití v pekařství.
Směs 6 druhů zrn a semínek předmáčených v pšeničném kvasu s přírodními sladidly.
Naše inovativní technologie INTENS GLUTEN REPLACEMENT CL Vám umožní lepek ve vašich recepturách zčásti nebo i zcela NAHRADIT!
Pekařská směs 5 Bio zrn a semínek máčená v přírodním Bio žitném a špaldovém kvasu
Naklíčená a fermentovaná zrna žita, která dodají pečivu sladovou a ovocnou chuť, lákavý vzhled a delší čerstvost.
Zrna špaldy máčená v přírodním žitném kvasu. Hotové k použití. Přirozeně prodlužuje čerstvost pečiva.
Naklíčená zrna ovsa v ovesném kvasu. Hotové k použití. Přirozeně sladká chuť a prodloužená čerstvost pečiva.