Náplně do cukroví

INGREDIENCE

 

čokoládová

moka

meruňka

malina

jahoda

pomeranč

mango

Cryst-o-fil Blanc F2

 

1 000

1 000

1 000

1 000

1 000

1 000

Cryst-o-fil Noir W2

1 000

 

 

 

 

 

 

Classic Moka

 

50

 

 

 

 

 

Classic Apricot

 

 

70

 

 

 

 

Classic Fraise

 

 

 

80

 

 

 

Classic Frambois

 

 

 

 

70

 

 

Classic Orange

 

 

 

 

 

80

 

Classic Mangue

 

 

 

 

 

 

90

rum tmavý

 

75

 

 

 

 

 

rum bílý

120

 

50

50

50

50

50

 

 

 

 

 

 

 

 

POSTUP

Vytemperovat Cryst-o-fil na provozní teplotu (ambiente), přidat další ingredience a vyšlehat. Pro zlepšení šlehatelnosti je vhodné mírné nahřátí během šlehání. Nezpracované náplně lze opětovně použít.

V recepturách je použitý rum (alkohol), pro přípravu náplní není nezbytný, náplně fungují i bez něj, jen s ochucovací pastou nebo lze Cryst-o-fil šlehat smostatně. 

Je zde použit pro ozvláštnění receptur.

Tvrzení

  • Vánoce

Objevte

Související recepty