Muffin Red Velvet s jahodovou náplní

Valentýnský muffin s lehkou náplní Purajogo.

Ingredience

Postup

Příprava těsta a náplně

Do kotle navážíme vodu, vejce a olej, přidáme Tegral Satin Creme Cake Red Velvet a krátce pomalu zamícháme plochým nástavcem hnětače. Poté přepneme na střední rychlost a za cca 5 minut vymícháme celistvé těsto. Nemícháme rychle, abychom do těsta zbytečně nevháněli vzduch.

Smícháme Purajogo s  ovocnou náplní Topfil Finest Strawberry (pro snadnější dávkování lze Topfil Finest Strawberry nejprve rozmixovat).


Pečení

Do papírových košíčků dávkujeme 90 g těsta. Cukrářský sáček s hladkou trubičkou naplníme náplní a vstřikujeme do středu těsně pod povrch těsta 15 g. Náplň musí zůstat překryta slabou vrstvou těsta.

Pečeme v etážové peci na 170°C cca 45 minut.

POZOR! Nutno vyzkoušet dobu a teplotu pečení v každé peci, v každém provozu!


Tipy

  • Tyto výrobky lze šokově zamrazit.
  • Tyto výrobky lze péci také v rotační peci či v konvektomatu.
  • Muffiny lze vyrobit libovolnou kombinací kompletních suchých cukrářských směsí Tegral Satin a ovocných náplní Topfil/Topfil Finest.