Intens Puraslim

Intens Puraslim přináší zásadní změnu pro oblast jemného pečiva. Tento zlepšující přípravek zvyšuje nákladovou efektivitu výroby  a udržuje pečivo mimořádně chutné a čerstvé. Pečivo vyrobené s pomocí Intens Puraslim má méně kalorií a méně (nasycených) tuků.

Díky patentované enzymatické technologii dodává jemnému pečivu také lepší krátký skus.

  • pro jemné pečivo
  • lepší krátký skus
  • redukce tuku finálních výrobků
Výhody pro zákazníka
  • vysoce kvalitní jemné pečivo
  • úspora nákladů (méně tuku, vyšší absorpce vody)
Výhody pro spotřebitele
  • lahodná chuť
  • výjimečná textura a čerstvost
  • méně tuku, méně nasycených tuků, méně kalorií
Zdraví a pohoda
Méně tuku Méně tuku
Méně kalorií Méně kalorií
Čistá etiketa Čistá etiketa

Objevte související produkty

Acti-Fresh

Maximální čerstvost od prvního dne až do konce doby trvanlivosti

Soft'r Nature

Zlepšující přípravek pro zachování čerstvosti a vláčnosti běžného, jemného, čerstvého i baleného pečiva.

Soft'r Alpaga

Zlepšující přípravek pro zvýšení měkkosti a prodloužení čerstvosti pečiva.

Soft'r Velvet

Zlepšující přípravek pro výrobu jemného pečiva.

Innovace inspirované přírodou

Zcela nové generace enzymů byly objeveny na třech z nejúžasnějších míst na Zemi. S jejich pomocí jsme vyvinuli technologie, které používáme při výrobě inovativních produktů určených k dosažení funkcí chleba, jako je lepší krátký skus, měkkost a mnoho dalších.

Přečtěte si více na blogu

Kontaktujte nás

Kontaktujte svého obchodního zástupce Puratos.

Spojte se s námi zde