Suché směsi pro náplně

V Puratos jsme vyvinuli množství směsí pro náplně. Objevte pudinky, makové a ořechové směsi, bez kterých se nemůže obejít žádný pekař ani cukrář.

Jaké jsou výhody užití suchých směsí pro náplně?

Je mnoho důvodů, proč by pekař nebo cukrář zvolil suchou směs před výrobou vlastního krému. Mezi ty praktické patří:

  • časová úspora: příprava v několika krocích
  • konstantní kvalita: minimum chyb a rizikových faktorů při výrobě
  • optimální náklady: rychlá příprava a minimální spotřeba energií
Custard cream mixes
Custard Cream Mixes

Jaké jsou možnosti výroby náplní?

V závislosti na konečném produktu výsledný krém musí mít specifické vlastnosti, jako je konkrétní chuť, barva, textura, čerpatelnost, pečení a/nebo stabilita při zmrazování a rozmrazování. Například do laminovaných produktů je důležité použít pudinkový krém, který je termostabilní, zatímco mražený banánek vyžaduje krém stabilní při zmrazování a rozmrazování.

Abychom vyhověli těmto různým potřebám, v Puratos jsme vyvinuli širokou škálu směsí pokrývající různé aplikace a vlastnosti. Jsou chutné, všestranné a snadno se používají. Nabízíme také řešení na míru, která splní veškeré další požadavky, které byste mohli mít.

Česká klasika

Mák a ořechy jsou nedílnou součástí české pekařské a cukrářské výroby. Puratos pro vás vytvořil směsi pro makové a ořechové náplně, které uspokojí všechna vaše očekávání.

  • z 90 % český modrý mák
  • modrý mák také v BIO kvalitě
  • lesní šedý mák z rakouské oblasti Waldviertel
  • unikátní bílý mák
  • směsi pro náplně z lískových oříšků a vlašský ořechů v různých intenzitách

V nabídce Puratos nalzenete také sypké směsi pro kokosové a kakové náplně.

Suché směsi pro náplně

Produkty

Original Baker Mohnfülle

Suché směsi pro náplně, Makové náplně

Šedý lesní mák ze slavné rakouské makové oblasti Waldviertel dodá vašim náplním obzvláště jemnou chuť.

Cremichoc

Suché směsi pro náplně

Instantní čokoládový krém pro přípravu za studena.

Walnussfülle Fix & Fertig

Suché směsi pro náplně

Sypká směs pro snadnou výrobu lahodné náplně z vlašských ořechů.

Haselnussfülle 40%

Suché směsi pro náplně

Sypká směs pro snadnou výrobu lahodné náplně s lískovými oříšky.

Mohnfülle Classic

Suché směsi pro náplně, Makové náplně

Sypká směs pro přípravu klasické makové náplně. 90 % máku použitého v této směsi vyrostlo na českých polích, proto je její chuť právě taková, jakou ji známe od našich babiček.

Cremyco

Suché směsi pro náplně

Práškový vanilkový krém, který stačí smíchat s vodou

Nimm Natur Bio Mohnfülle

Suché směsi pro náplně, Makové náplně

Sypká směs pro přípravu klasické makové náplně v BIO kvalitě

Creme Finese

Suché směsi pro náplně

Instantní vailkový krém pro přípravu za studena.

Kokosfülle

Suché směsi pro náplně

Sypká směs pro snadnou výrobu lahodné kokosové náplně.

Kakaofülle

Suché směsi pro náplně

Kakaová náplň do koblih, plundry a listového těsta

Cheesy

Suché směsi pro náplně

Sypký termostabilní stabilizátor tvarohu určený pro pekařskou výrobu.

Walnussfülle W

Suché směsi pro náplně

Sypká směs pro snadnou výrobu lahodné náplně z vlašských ořechů.

Weißmohnfülle

Suché směsi pro náplně, Makové náplně

Unikátní bílý mák udělá z vašich výrobků luxusní záležitost.

Haselnussfülle Gourmet

Suché směsi pro náplně

Sypká směs pro snadnou výrobu lahodné náplně s lískovými oříšky.

Využijte naše

Odborné centrum pro průmyslové cukrářství

IPCC nabízí průmyslovým cukrářům plnohodnotné zkušební centrum věnované technologickým inovacím a optimalizaci procesů.

Objevte

Všechny služby

Inovační centrum

Našim zákazníkům umožňujeme přístup k nejnovějšímu vybavení průmyslu, odborným znalostem a školením a také k hloubkovému výzkumu mezinárodních trendů.

Objevte

Všechny služby