Tyčinka z lineckého těsta s obsahem mandlí, částečně potažená hořkou čokoládou a zdobená plátky pražených mandlí.
Postup přípravy těsta
Ze všech surovin vymísit těsto, před zpracováním je vhodné uložit na 1 den v chladném prostoru.
Postup
Z připraveného těsta tvarovat tyčinky
Pečeme při 170 °C, 8 minut
Vychladit, částečně na horní straně máčet v hořké čokoládě Belcolade z řady Selection nebo Origins a obalit jemně podrcenými tenkými plátky pražených mandlí
Čokoládu lze nahradit tmavou polevou Coverlux Dark
Tvrzení
Vánoce
Objevte
Související recepty
Select package
Added to cart
Produkt has been added to your cart
Vítejte v Puratos
Náš web používá cookies
Používáme cookies, abychom vám poskytli nejlepší zkušenosti na našem webu, rozpoznali opakované návštěvy a preference a také abychom měřili a analyzovali provoz. Chcete-li se dozvědět více o cookies, včetně toho, jak je zakázat, přečtěte si naše pravidla využití cookies. Kliknutím na „Přijímám všechny cookies“ souhlasíte s použitím všech cookies.