Rohlík Vitamínek

ingredience

Těsto

 

 

 

 

 

 

 

 

Mísení

4+4

Teplota těsta

26-27°C

Zrání

15' při pokojové teplotě

Dělení

 

Předkynutí

5' při pokojové teplotě

Tvarování

do požadovaného tvaru rohlíku či bulky

Kynutí

50-60' 35°C, 75% vlhkost

Dekorace před pečením

mašlování vodou a posyp příslušným posypem

Teploty pečení °C

235°C + pára

Čas pečení

12´

PEKAŘSKÝ MIX VITAMÍNEK

Speciální pekařská směs S VYSOKÝM OBSAHEM VITAMÍNŮ A MINERÁLNÍCH LÁTEK
s velmi širokými možnostmi uplatnění!

Díky kvalitní technologii přípravy směsi si hotový výrobek uchovává obsah vitamínů i minerálních látek i po upečení!

Unikátní vlastnosti a charakter směsi doplňuje vysoký obsah sušené mrkve, která přináší zajímavý vzhled střídy a lehce nasládlou chuť.

Směs Vitamínek je také velmi bohatá na minerální látky.

Při dodržení uvedených receptur a postupu podmínek můžeme použít označení VÝROBEK S VYSOKÝM OBSAHEM VITAMÍNŮ D, B1, B2, B9 A S VYSOKÝM OBSAHEM ZINKU A ŽELEZA.

Při této dávce také můžeme na etiketě nebo propagačních materiálech použít i dále uvedená ZDRAVOTNÍ TVRZENÍ:

  • Vitamín D přispívá k normální funkci imunitního systému / Vitamín D přispívá k udržení normálního stavu kostí
  • Zinek přispívá k normální funkci imunitního systému / Zinek přispívá k normálnímu metabolismu sacharidů
  • Železo přispívá k normální funkci imunitního systému / Železo přispívá k normální tvorbě červených krvineka hemoglobinu
  • B2-riboflavin přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání / Riboflavin přispívá k normální činnosti nervové soustavy
  • B1-thiamin přispívá k normální činnosti srdce / Thiamin přispívá k normální činnosti nervové soustavy
  • B9-kyselina listová přispívá k normální funkci imunitního systému / Kyselina listová přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání

Použití uvedených tvrzení o obsahu a zdravotních účincích vitamínů a minerálních látek není možné použít bez provedení rozborů a výpočtů pro Vaši konkrétní recepturu. 

Objevte

Související recepty