Do kotlíku nalijeme vodu, vejce a olej, přisypeme Tegral Natur a krátce pomalu vymícháme hladké lité těsto, které natřeme v tenké vrstvě na plech (silikonovou podložku nebo pečicí papír).
Budeme potřebovat plech o rozměru 30 x 40 cm a vhodné silikonové formy na válečky.
Pečeme na cca 170 stupňů cca 10 – 12 minut. Pružný plát necháme vychladnout pod papírem a přikrytý vlhkou utěrkou.
Červené těsto připravíme stejným způsobem, přidáme Smoobees a nadávkujeme do silikonových forem. Pečeme na 160 stupňů cca 25 minut. Vyklopíme a necháme vychladnout.
Cukr svaříme s vodou do teploty 102 stupňů. Hned ukončíme var, necháme lehce zchladnout a vmícháme ostatní suroviny. Připravený nálev použijeme teplý k namáčení korpusů.
Roládu tence promažeme po celém povrchu jahodovým Vivafilem. Červené válečky namočíme do rozvaru a necháme dobře nasáknout. Položíme na roládu vždy dva těsně vedle sebe a roládu opatrně svineme a dobře utáhneme. Dáme vychladit. Puratop Fudge White nahřejeme do tekuté konzistence a smícháme s Classic jahoda. Polevu naneseme na roládu a dozdobíme Smoobees jahoda. Krájíme na porce.