Těsto |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mísení |
3' pomalu - 4' rychle |
|||||||
Teplota těsta |
22°C |
|||||||
Zrání |
20' při -18°C |
|||||||
Dělení |
100g |
|||||||
Předkynutí |
|
|||||||
Tvarování |
Laminace těsta 4x4 + 15min odpočinek; 2,5mm |
|||||||
Kynutí |
70-90' 32°C, 80% vlhkost |
|||||||
Dekorace před pečením |
|
|||||||
Teploty pečení °C |
190-160°C |
|||||||
Čas pečení |
15-17'; 4min od konce otevřít odtah |
Všechny suroviny se smísí dohromady (tzv. vodánek), po vymísení rozválíme na 8mm a dáme odpočinout na 20min do mrazáku.
Rozválíme si Mimetic 32 také na 8mm. Po odležení těsta zabalíme Mimetic 32 do vodánku, rozválíme na 8mm a složíme na 4 vrstvy. Opět rozválíme na 8mm, zopakujeme složení na 4 vrstvy a dáme odležet na cca 45-60min do lednice.
Poté rozválíme na cca 2,5mm a těsto rozdělíme na dvě poloviny. Z první vykrojíme tvar srdce, nazdobíme Deli Quark a posypeme perličkami Smoobees Strawberry. Na druhé půlce těsta vykrojíme mozaiku, položíme na naplněné srdce, zamáčkneme okraje a dáme kynout. Po nakynutí pomašlujeme Sunset Glaze a pečeme cca 17min na 190-160°C.