Plundrové srdce

ingredience

příprava

Těsto

 

 

 

 

 

 

 

 

Mísení

3'  pomalu - 4'  rychle

Teplota těsta

22°C

Zrání

20' při -18°C

Dělení

100g

Předkynutí

 

Tvarování

Laminace těsta 4x4 + 15min odpočinek; 2,5mm

Kynutí

70-90' 32°C, 80% vlhkost

Dekorace před pečením

 

Teploty pečení °C

190-160°C

Čas pečení

15-17';  4min od konce otevřít odtah

Tipy a triky

Všechny suroviny se smísí dohromady (tzv. vodánek), po vymísení rozválíme na 8mm a dáme odpočinout na 20min do mrazáku.
Rozválíme si Mimetic 32 také na 8mm. Po odležení těsta zabalíme Mimetic 32 do vodánku, rozválíme na 8mm a složíme na 4 vrstvy. Opět rozválíme na 8mm, zopakujeme složení na 4 vrstvy a dáme odležet na cca 45-60min do lednice.
Poté rozválíme na cca 2,5mm a těsto rozdělíme na dvě poloviny. Z první vykrojíme tvar srdce, nazdobíme Deli Quark a posypeme perličkami Smoobees Strawberry. Na druhé půlce těsta vykrojíme mozaiku, položíme na naplněné srdce, zamáčkneme okraje a  dáme kynout. Po nakynutí pomašlujeme Sunset Glaze a pečeme cca 17min na 190-160°C.

Objevte

Související recepty