Kynuté srdce

ingredience

Příprava

Těsto

 

 

 

 

 

 

 

 

Mísení

4'  pomalu - 5'  rychle

Teplota těsta

26-28°C

Zrání

20' pokojová teplota

Dělení

75g + 2x20 g

Předkynutí

pokojová teplota

Tvarování

 

Kynutí

60min 35°C, 75%

Dekorace před pečením

 

Teploty pečení °C

220-210°C

Čas pečení

17'

Tipy a triky

Všechny suroviny se mísí dohromady. Po vymísení následuje zrání, po zrání část těsta rozválíme na tlošťku 2,5mm. Vykrojíme tvar srdce (šířka 16cm). Vedle si vyválíme z 2x20g delší rohlíky, rozpůlíme a z těchto půlek upleteme cop, který dáme na okraj připraveného srdce. Dáme kynout na cca 50min. Po nakynutí vnitřek projedeme ježkem/vydličkou. Pro lepší lesk okraj pomažeme Sunset Glaze. Zdobící špičkou v bodech vyplníme střed náplní a nakonec posypeme Smoobees Strawberry. Pečeme cca 17min na 220-210°C.

Objevte

Související recepty