Kremeš zdravější

ingredience

Příklad obsahu vybraných nutričních složek v náplních

 

obsah tuku

obsah cukru

energetická hodnota

Máslový krém (voda, Aloha)

22,50 %

11,50 %

1 137 kJ/100 g

Šlehačková náplň vanilková příchuť

9,50 %

31,0 %

1 050 kJ/100 g

Šlehačková náplň vanilková příchuť – redukce cukru

9,50 %

15,5 %

750 kJ/100 g

PŘÍPRAVA KORPUSU

Příprava těsta: Mísení vodánku 8 minut pomalu + 3 minuty rychle, zrání vodánku 40 minut, provalování 4-4-4 vrstvy, zrání těsta 24 hod., 4°C

Příprava korpusu: těsto vyválet na výšku 1,5 – 2 mm, povrch perforovat, vykrojit pásky o rozměru 10x40 cm a přenést na plech, potřít vodou a upéct

Pečení: 210°C, 5 minut + 190°C, 10 minut.

Příprava náplně s vanilkovou příchutí

Vyšlehat Festipak a promísit s Cremfil Classic. Meruňková náplň se skládá z Topfil Apricot.

dekorace 

Fondánová meruňková poleva, Fudge White + Classic Apricot.

Křupinky z bílkovinných krekrů, trojúhelníčky připravené z listového těsta sypaného některým z posypů Puratos.

V případě zájmu je možné máslo nahradit tukem ALOHA DF ve stejném poměru.

Objevte

Související recepty