Mísení | 5 min. pomalu, 2 min. rychle, olej přidávejte pomalu na konci míchání |
---|---|
Teplota těsta | 26 - 28°C |
Zrání | 30 min. |
Dělení | 2 kg těsta na formu o velikosti 40x60 cm |
Předkynutí | 20 min. |
Tvarování | Těsto vyklopte do formy a roztáhněte rovnoměrně po celé ploše |
Kynutí | 45 - 60 min. při 26°C a 80% relativní vlhkosti |
Dekorace | Pomažte těsto směsí vody, oleje a soli, poprašte bylinkami nebo posypte cibulí a rozprostřete prsty za lehkého stlačování po celé ploše |
Teplota pece | 250°C, snižte na 230°C s parou na začátku |
Pečení | 10 - 15 min., na konci s otevřeným odtahem |
Produkt has been added to your cart
Používáme cookies, abychom vám poskytli nejlepší zkušenosti na našem webu, rozpoznali opakované návštěvy a preference a také abychom měřili a analyzovali provoz. Chcete-li se dozvědět více o cookies, včetně toho, jak je zakázat, přečtěte si naše pravidla využití cookies. Kliknutím na „Přijímám všechny cookies“ souhlasíte s použitím všech cookies.