Focaccia

Ingredience

Postup

Krok za krokem

Mísení 5 min. pomalu, 2 min. rychle, olej přidávejte pomalu na konci míchání
Teplota těsta 26 - 28°C
Zrání 30 min.
Dělení 2 kg těsta na formu o velikosti 40x60 cm
Předkynutí 20 min.
Tvarování Těsto vyklopte do formy a roztáhněte rovnoměrně po celé ploše
Kynutí 45 - 60 min. při 26°C a 80% relativní vlhkosti
Dekorace Pomažte těsto směsí vody, oleje a soli, poprašte bylinkami nebo
posypte cibulí a rozprostřete prsty za lehkého stlačování po celé ploše
Teplota pece 250°C, snižte na 230°C s parou na začátku
Pečení 10 - 15 min., na konci s otevřeným odtahem

Tvrzení

  • Clean Label
  • Bez laktózy
  • Pro vegany
  • Pro vegetariány