Těsto |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mísení |
4+4 |
|||||||
Teplota těsta |
26-27°C |
|||||||
Zrání |
15' při pokojové teplotě |
|||||||
Dělení |
|
|||||||
Předkynutí |
5' při pokojové teplotě |
|||||||
Tvarování |
do požadovaného tvaru rohlíku či bulky |
|||||||
Kynutí |
50-60' 35°C, 55% vlhkost |
|||||||
Dekorace před pečením |
mašlování vodou a posyp příslušným posypem |
|||||||
Teploty pečení °C |
235°C + pára |
|||||||
Čas pečení |
12´ |
Speciální pekařská směs S VYSOKÝM OBSAHEM VITAMÍNŮ A MINERÁLNÍCH LÁTEK
s velmi širokými možnostmi uplatnění!
Díky kvalitní technologii přípravy směsi si hotový výrobek uchovává obsah vitamínů i minerálních látek i po upečení!
Unikátní vlastnosti a charakter směsi doplňuje vysoký obsah sušené mrkve, která přináší zajímavý vzhled střídy a lehce nasládlou chuť.
Směs Vitamínek je také velmi bohatá na minerální látky.
Při dodržení uvedených receptur a postupu podmínek můžeme použít označení VÝROBEK S VYSOKÝM OBSAHEM VITAMÍNŮ D, B1, B2, B9 A S VYSOKÝM OBSAHEM ZINKU A ŽELEZA.
Při této dávce také můžeme na etiketě nebo propagačních materiálech použít i dále uvedená ZDRAVOTNÍ TVRZENÍ:
Použití uvedených tvrzení o obsahu a zdravotních účincích vitamínů a minerálních látek není možné použít bez provedení rozborů a výpočtů pro Vaši konkrétní recepturu.