Tigris White

Zlepšující přípravek pro výrobu běžného pšeničného pečiva.

  • enzymatická technologie
  • vysoká tolerance a elasticita těsta
  • zvýšená vaznost vody
  • vhodné pro mraženou produkci
  • čisté složení bez éček

Zlepšující přípravek Tigris White zabezpečuje skvělý výsledek vaší výroby běžného pšeničného pečiva. Dávkování: 0,5 % na hmotnost mouky

Výhody pro zákazníka
  • enzymatická technologie
  • vysoká tolerance těsta
  • zvýšená vaznost vody
  • lepší elasticita těsta
Výhody pro spotřebitele
  • stabilní kvalita a chuť pečiva
  • bez éček

Zobrazit celý popis

Zlepšující přípravek pro výrobu běžného pšeničného pečiva.

  • enzymatická technologie
  • vysoká tolerance a elasticita těsta
  • zvýšená vaznost vody
  • vhodné pro mraženou produkci
  • čisté složení bez éček

Zlepšující přípravek Tigris White zabezpečuje skvělý výsledek vaší výroby běžného pšeničného pečiva. Dávkování: 0,5 % na hmotnost mouky

Výhody pro zákazníka
  • enzymatická technologie
  • vysoká tolerance těsta
  • zvýšená vaznost vody
  • lepší elasticita těsta
Výhody pro spotřebitele
  • stabilní kvalita a chuť pečiva
  • bez éček

Zobrazit celý popis

Máte dotaz? Rádi Vám pomůžeme.

Kontaktujte nás

Kontaktujte nás

Kontaktujte svého obchodního zástupce Puratos.

Kontaktujte nás

Odborné centrum pro průmyslové pekárny

IBCC poskytují zákazníkům vybavení a nástroje pro vývoj konkrétních hotových pekárenských výrobků a pro výzkum a testování nových aplikací před zahájením výroby.

Objevte

Všechny služby