Soft'r Nature

Univerzální zlepšující přípravek pro prodlouženou vláčnost a čerstvost pečiva

  • pro běžné i jemné pečivo
  • pro balené i čerstvé pečivo
  • delší čerstvost během celé doby trvanlivosti

Na počátku zlepšujícího přípravku Soft'r Nature byla expedice do hunanského pralesa. Vědci zde objevili speciální enzym na dřevě místních stromů, který přetváří tuhý rostlinný materiál na měkké živiny, jež jiné rostliny využívají pro svůj růst. Díky tomuto specifickému enzymu jsme vyvinuli a  patentovali technologii, díky které si pečivo zachovává měkkost, jemnost a čerstvost po celou dobu trvanlivosti. 

Dávkování: variabilní dle receptury a požadované doby trvanlivosti (0,5 - 1,2 %)

Výhody pro zákazníka
  • variabilní dávkování dle receptury a vzhledem k požadované době čerstvosti
  • čistá receptura - enzymatická technologie
Výhody pro spotřebitele
  • déle čerstvé pečivo
  • měkká a jemná střída
  • bez zbytečných éček

Zobrazit celý popis

Univerzální zlepšující přípravek pro prodlouženou vláčnost a čerstvost pečiva

  • pro běžné i jemné pečivo
  • pro balené i čerstvé pečivo
  • delší čerstvost během celé doby trvanlivosti

Na počátku zlepšujícího přípravku Soft'r Nature byla expedice do hunanského pralesa. Vědci zde objevili speciální enzym na dřevě místních stromů, který přetváří tuhý rostlinný materiál na měkké živiny, jež jiné rostliny využívají pro svůj růst. Díky tomuto specifickému enzymu jsme vyvinuli a  patentovali technologii, díky které si pečivo zachovává měkkost, jemnost a čerstvost po celou dobu trvanlivosti. 

Dávkování: variabilní dle receptury a požadované doby trvanlivosti (0,5 - 1,2 %)

Výhody pro zákazníka
  • variabilní dávkování dle receptury a vzhledem k požadované době čerstvosti
  • čistá receptura - enzymatická technologie
Výhody pro spotřebitele
  • déle čerstvé pečivo
  • měkká a jemná střída
  • bez zbytečných éček

Zobrazit celý popis

Máte dotaz? Rádi Vám pomůžeme.

Kontaktujte nás

Kontaktujte nás

Kontaktujte svého obchodního zástupce Puratos.

Spojte se s námi zde

Inovace inspirované přírodou

Zcela nové generace enzymů byly objeveny na třech z nejúžasnějších míst na Zemi. S jejich pomocí jsme vyvinuli technologie, které používáme při výrobě inovativních produktů určených k dosažení funkcí chleba, jako je lepší krátký skus, měkkost a mnoho dalších.

Přečtěte si na blogu