Soft'r Nature

Univerzální zlepšující přípravek pro prodlouženou vláčnost a čerstvost pečiva

  • pro běžné i jemné pečivo
  • pro balené i čerstvé pečivo
  • delší čerstvost během celé doby trvanlivosti
Výhody pro zákazníka
  • variabilní dávkování dle reeptury a vzhledem k požadované době čerstvosti
Výhody pro spotřebitele
  • déle čerstvé pečivo
  • měkká a jemná střída
Zdraví a pohoda
Čistá etiketa Čistá etiketa

Soft'r Nature je univerzální zlepšující přípravek pro běžné, jemné, balené i čerstvé pečivo. Díky patentované enzymatické technologii si pečivo zachovává čerstvost po celou dobu trvanlivosti. 

Dávkování: variabilní dle receptury a požadované doby trvanlivosti (0,5 - 1,2 %)

Související produkty

Soft'r Alpaga

Zlepšující přípravek pro zvýšení měkkosti a prodloužení čerstvosti pečiva.

Soft'r Velvet

Zlepšující přípravek pro výrobu jemného pečiva.

Acti-Fresh

Maxiální čerstvost od prvního dne až do konce doby trvanlivosti

Intens Puraslim

Zlepšující přípravek pro jemné pečivo dodávající lepší krátký skus a redukci tuku v receptuře.

Kontaktujte nás

Kontaktujte svého obchodního zástupce Puratos.

Spojte se s námi zde

Innovace inspirované přírodou

Zcela nové generace enzymů byly objeveny na třech z nejúžasnějších míst na Zemi. S jejich pomocí jsme vyvinuli technologie, které používáme při výrobě inovativních produktů určených k dosažení funkcí chleba, jako je lepší krátký skus, měkkost a mnoho dalších.

Přečtěte si na blogu