S500 Forte

Zlepšující přípravek pro pšenično-žitné chleby, vyvinutý na míru českým pekařům.

  • vysoká vaznost vody - nad 77 %
  • extra objem a čerstvost
  • emulgátor pro extra stabilitu
  • bezpečný výrobní proces v každém kroku
Podrobnosti
  • Skladování: teplota 5-25°C , relativní vlhkost 65 %
  • Balení: pytel, 25 kg
  • Trvanlivost: 6 měsíců
Výhody pro zákazníka
  • vysoká vaznost vody
  • extra objem
  • stabilní kvalita
  • bezpečný výrobní proces
Výhody pro spotřebitele
  • déle čerstvý chleba
  • výrobek ve stále stejné kvalitě

S500 FORTE je přípravek založený na enzymatické aktivitě, která je přirozenou součástí pekařské technologie. Je určen pro výrobu chleba tradiční i přímou metodou. S500 FORTE má chopnost vysoké vaznosti vody - nad 77 % a díky tomu je nákladově efektivní. Finální výrobky mají velký objem a jsou déle čerstvé. S500 FORTE obsahuje emulgátor, díky kterému je těsto vysoce stabilní, což zajišťuje bezpečný výrobní proces, na jehož konci je pokaždé stejně vysoce kvalitní výrobek.Dávkování: 1 % na hmotnost mouky

Objevte související produkty

O-Tentic Durum

Aktivní pekařská ingredience založená na originálním kvasu. Dává pečivu specifické aroma a texturu, které jsou typické pro velmi dlouhé časy zrání.

Acti-Fresh

Maxiální čerstvost od prvního dne až do konce doby trvanlivosti

Original Baker Emul Clean

Zlepšující přípravek pro bílé pečivo

Malz Super

Zlepšující přípravek pro běžné pšeničné pečivo a pšeničné chleby

Odborné centrum pro průmyslové pekárny

IBCC poskytují zákazníkům vybavení a nástroje pro vývoj konkrétních hotových pekárenských výrobků a pro výzkum a testování nových aplikací před zahájením výroby.

Objevte

Všechny služby

Centrum pro chuť chleba

Centrum pro chuť chleba v belgickém městě Saint Vith dává zákazníkům, vědeckým pracovníkům a zaměstnancům Puratos šanci sdílet svou vášeň pro chleba a nejlepší praxi v dosahování perfektních chutí. Je také domovem naší slavné Knihovny kvasů.

Objevte

Všechny služby